Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 319.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witajcie. Podliczenie gotowe. Sporo RW i w większości fajnie wrzucacie, co ułatwia sprawę. Co do ACSów prosiłem o nie stosowanie w nagłówkach obliczeń matematycznych, a podawanie gotowych procentów - ja sprawdzam, czy dobrze policzyliście... Może nie jasno się wyraziłem. Co do RW nie zaliczonych to: Trunks - źle policzony ACS - wysłałem Wam info reSPECT - decyzją Rady S&D starcie w obronie z kontem oddam... nie zostaje zaliczone.
-
Fajnie, że głos graczy został wysłuchany zmiany fajne A nie każdemu zmiany muszą się podobać. Taka natura zmian, iż nie trafiają w gust każdego. @ciap słusznie zauważyła, że eko samemu można sobie zmniejszyć, jeśli komuś za dużo;)
-
Geograficzny!
PostBrawo. Zadawaj
-
Geograficzny!
PostJeden z najbardziej płaskich obszarów świata, położony na wysokości powyżej 3,5 tys. metrów. Powstają tutaj niecodzienne i piękne zdjęcia
-
Geograficzny!
PostWyspa lalek. Nie pamiętam oryginalnej nazwy
-
Widziałem, że macie problem z poprawnymi nagłówkami. Spieszę więc z pomocą i przypomnę, iż poprawny nagłówek wygląda tak: 25-03-2018 18:28:35 - Vegi [Vegi] - 100.04% Jak więc widzicie po dacie starcia jest spacja, potem godzina, spacja , myślnik, spacja, nick, spacja, drużyna, spacja, myślnik, spacja, procent. Nie używamy więc znaczników "~" i temu podobnych. Dodatkowo w starciach ACS wpisujecie tylko swoje procenty, bez konieczności stosowania matematycznych wzorów (np. 1000% x 0,8 = 800%), wys…
-
Temat zaczerpnięty z innych universów, w tym z Wasat, na którym gram aktywniej flotą. Skoro otworzyła się szansa na podniesienie eko, to sądzę, iż Libra też chciałaby się na to załapać. Podniesienie eko, czy obniżenie spalania opłaca się wszystkim. A na pewno warto zrobić ankietę i zapytać graczy, co o tym myślą. Napiszcie co myślicie. Moim zdaniem nikomu nie zaszkodzi jak to przegłosujemy. Apeluje do flociarzy żeby nie torpedowali wyższego eko. Jak górnicy wykopią więcej, to będziecie mieli oka…
-
Nikt nikomu nie każe latać po taki procent. Chcesz aktywiste latasz aktywnie po małych procentach, chcesz złomiarza robisz wysokie % dla kazdego coś miłego:) I jeszcze jedno proszę o dokładne sprawdzenie nagłówków! Mają być jak w szabloniku bez żadnych falek, kropek i kresek. Tam gdzie spacja powinna być spacja, tam gdzie myślnik to myślnik
-
Mała prośba. Jeśli chcecie, aby podliczenia wychodziły sprawnie i szybko, musicie ułatwić mi trochę życie:) Jeśli możecie to do jednego postu wrzucajcie kilka rw. Dodatkowo jest opcja, aby samo rw ukrywać w spojlerze, a tylko same nagłówki zostawić "na wierzchu". Później mogę wytłumaczyć o co mi chodzi dokładnie gdyby ktoś miał niejasności:)
-
Każde niszczenie musi być weryfikowane, stąd też okres 12 godzin przed planowanym niszczeniem. Niestety nie mam możliwości weryfikacji w czasie 4 godzin, pamiętajmy, że to też zabawa Na innych uniach o większych prędkościach 12 godzin nie robiło problemu. Nadmienię, iż nie każdy moonkiling musi być zgłaszany, tylko jeśli chcemy, żeby się liczył do S&D. Próg to 25%