Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 78.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Johnson - - Archiwum CT
PostAle bieda tutaj =). Pozdrawiam
-
AntiGameReborn
PostCytat od -Wisnia-: „Wlasnie przestalo mi dzialac Antigame. Wam tez nie bangla? Niczego w ustawieniach przegladarki nie zmienialem. Edit: Po powrocie z tego skina Evolution v4.0.0 [SKIN Rebuild - FF+Chrome+Opera] na skin domyslny, znow dziala.” Mi antigame dziala na tym skinie ;). Nie wiem dlaczego u Ciebie nie dziala.
-
AntiGameReborn
PostCytat od Abrams: „Super, ze projekt jest kontynuowany, myślałem, ze padnie Niestety zresetowało mi ustawienia i mam pytanie, czy jest możliwe wyłączenie nazw budynków, statków itd na obrazkach ?” Otworz Antigame i odznacz Pokazuj nazwy statków/budynków/badań na obrazkach
-
AntiGameReborn
PostCytat od NoName: „wszystko ładnie, pięknie tylko czemu nie oddzielą w żadnej poprawce : pozycje graczy/sojuszów w widoku Galaktyki” Narysuj w paincie jak to sobie wyobrazasz a ja pozniej przekaze im, mysle ze da sie zrobic.
-
AntiGameReborn
PostCytat od dareczek: „Pod Operą działa częściowo. Czy będą jakieś poprawki pod katem Opery właśnie?” Tak beda
-
AntiGameReborn
Post#Update Version: 1.32.1 Mam przyjemnosc poinformowac iz wyszla wlasnie nowa wersja Antigame w jezyku Polskim zapraszamy serdecznie userscripts.org/scripts/show/116819
-
AntiGameReborn
PostDrodzy graczy, Jak zauważyliście Antigame by Tarja nie jest już rozwijany i poprawione przez ostatnie trzy miesiące. Aby ten projekt nie umarł całkiem, zostanie on przejęty przez członków zespołu Ogame Origin Tools and Skin. Teraz nowa aktualizacja 1.32.0 zastąpi starego projektu (ponieważ zostały poprawione najważniejsze bugy w poprzedniej wersji). Jeżeli zainstalowaliście poprzednią wersje Antigame Origin należy je usunąć. Ponadto zaczęliśmy aktualizować główne spolszczenie językowe i bezpośre…
-
Cytat od mezosops: „powiedz mi panie jonston Jak juz to pisz mojego nicka poprawnie. dlaczego ludzie ktorzy zglaszali kilka kont na jednym ip SA BANOWANI????? i to przez ciebie?? Bo na tym polega moja praca? zeby zbanowac tych ktorzy probuja nieuczciwie grac? To ze zglaszaja kilka kont na jednym ip oznacza ze dla nich zasada gry juz nie obowiazuje? pytanko nr 2 skoro jestes taki szybki do banowania dlaczego nie banujesz puszerow?? a jest ich cala masa A skoro policja jest taka szybka do aresztow…
-
Cytat: „Plum Ciuuum :* Z czym kojarzy Ci sie zloto ? Ze skarbem ]:-D Jak sie zachowujesz jesli w towarzystwie ktos zartuje na Twoj temat ? No nie czulbym sie swojo a ty? Lubisz zostawac sam w domu ? Co wtedy robisz najczesciej ? Wtedy to ogladam tv, jem, gram, spie :D Milego wieczorku Milej nocy Marcius :* ”
-
marcik - szefowa szefow;)
Johnson - - Archiwum CT
PostMar....cik Dalas komus prezent w dzien chlopca? Bedziesz na zlocie w Toruniu??? Jak tam praca? Ciagle to samo czy chcialabys zmienic prace? Co polecasz na katar? milion buzi
-
Cytat: „Cytat: „ Jesli dwóch graczy gra caly czas na tym samym IP nie powinni latac razem w jednym ACSie(dostana po banie za multi lub dzielenie). ” Nawet jeśli mamy przedtem zgłoszone, że będziemy grali na jednym IP? Sprawa wygląda tak, mamy liveboxa TP i 2 komputery z czym na jednym i na drugim komputerze to samo IP. Jednocześnie możemy korzystać ze swoich kont Ogame. Gdy zaczynaliśmy grę zgłosiliśmy GO, że będziemy grali na jednym IP, zgłoszenie to zostało przyjęte. Chciałbym mieć pewność, że…
-
Cytat od sisko: „ Bry,Johnsonik! Mam dosyć poważne pytanieeyes.gifbr>Czy ludzie, ktorzy mówią ze honor i godność są cenniejsze niż życie, potrafią pierwsi narazić swoje życie na niebezpieczeństwo? i co o nich myśleć, jeżeli nie potrafią? ” Zależy z której strony na to trzeba popatrzeć. Popatrzmy na tych żołnierzy, wykonują swoje obowiązki z honorem, nawet jakby mieli ocalić życie swojemu kumplowi w bitwie to tu już honor i godność jest cenniejszy, oczywiscie życie kumpla jest ważniejszy bo w ten…