Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-105 z 105.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jakież było moje zdziwienie kiedy się zalogowałem i zobaczyłem na RW. WTF!!!...no właśnie. Tak jak atakujący napisał albo omyłkowo zrobiłem FS na inną godzinę albo coś dziwnego i nie wytłumaczalnego się stało tutaj. Z innego moona flota wróciła tak jak chciałem więc tym bardziej jest to dziwne. Pamiętam dokładnie jak w AGO widziałem powrót floty po 9 godzinie z kawałkiem. Graty za wyczucie tematu bo zonk mega
-
"JULKA" Kiedy Julia była mała Kiedy lat 14 miała To się bardzo zakochała, Zakochała i cierpiała... GS strącony. Życzenie: "Życzę wszystkim oszustom zakończenia gry" Pozdrowienia dla Kinder Niespodzianka, Czik, aQuQu youtube.com/watch?v=rP9x8uOKB78 Dnia 26-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MILA ________________________________________________ Mały transporter 466 Duży transporter 1.088 Lekki myśliwiec 145 Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 25 Okręt wojenny 376 Recykler 2…
-
Error...System failed....Error!!! Nie dość że ten bumel podkradł złom to jeszcze awaria komputera...normalnie wyjdę z siebie i stanę obok [CIACH] - przekleństwem zakończył kapitan.... Krótka historia: O samym RW za chwilę. Chciałbym pozdrowić w tym miejscu gracza bumek z sojuszu T_F za podkradziony złom, za jego zręczność, za jego wspaniałe umiejętności wynikające z korzystania z AGO (7 baniek na PZ). W tym sojuszu chyba już macie we krwi zapach złomu na PZ. O ile Largo i jego spóźniony lot nie …
-
Krótka historia: Obrońca stukał mięso w trybie geometrycznym. Za bardzo nie chciałem wierzyć w to, że to konto moonowe, bo kto trzyma tyle lekkiego sprzętu i to na planecie z krążącym rogalem na orbicie. To był x lot na obrońcę więc nie wierzyłem jak została minutka a flota stała :D. Cytat od Czarnobylec: „A potrzebne były, tak się wciągnąłem w serial, że przegapiłem atak, cierpliwość popłaca ” Pozdrowienia dla Iwony, Pawła, Rafała, Arkady, Andrzeja, Filipa i Tymka. youtube.com/watch?v=WJTXDCh2Y…