Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 105.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Akcja w stylu skan, szybki skok i lot. Pozdrowienia dla zona_rolnika i standardowo Ergi (brakuje mi Twoich skilli - xD) i Don. Dla Beleth'a nic. Szkoda słów youtube.com/watch?v=xrf5uCoU7pI Dnia 28-11-2020 19:32:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 20.037 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca zbygol1 ________________________________________________ Duży transporter…

• Obrońca kolejny raz w reckach. Jakoś mnie to nie dziwi. Ciekawe co na to gadziny. Graty steka.

• Może i czyta a i nawet coś napisze. Tylko po co pisać, jak Ruda usunie. Gratz upolowania ekowca.

• Rano się nie udało, a wieczorkiem a i owszem. Mimo problemów z deuterem owocna i pomocna okazała się ekspedycja. Pozdrawiam sojuszników i sojuszniczkę Dnia 29-10-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Bombowiec 5.799 Niszczyciel 1.201 Reaper 613 Krążownik 14.955 Okręt wojenny 7.786 Pancernik 15.641 _________________________________________ Obrońca Swieru5 [REX] ___________________________________…

• Oberżysta nałożył swój kastet i dość wymownie posłał ciosy w stronę niespełna rozumu człowieka. Nim gwiazda wzeszła na nieboskłon leżał już w bagnie ze świniami.... Tej samej nocy na dziedziniec wtargnął człowiek z kapturem i sztyletem w ręku - wyszkolony w zabijaniu z użyciem broni białej. Nawet straż pod dowództwem Smirnova nie stanowiła przeszkody, by dostać się do komnaty Króla. Władca nie zdążył nawet wydać rozkazu przywołania rycerstwa - zdążył tylko usłyszeć słowa - ZA GROŹBY DOTYCZĄCE ŻY…

• E(r)GO(n) ma bardzo wygórowane ego. Każda uwaga na jego temat to potencjalna kłótnia i groźba ataku, złomu etc. Nie sądzę, by miał skill'a na jakiego zasługuje. Splamił się grą nie fair - mimo, że legalną. Pomocników też ma, więc pracują na jego top one.

• Cytat od Ergon: „ale tak bez żadnej opowieści ? Gratki ” Właśnie. Przecież ta historia musi mieć swoją kontynuację. Liczę na autora i jego umiejętności literackie. Trochę zawaliłem sprawę. Za bardzo kombinowałem, doszło zmęczenie i efekt speed uni zrobiło też swoje. Dobrze, że ocknąłem się za wczasu, bo Ergi dostał już cynk i leciał Nie ma się co podniecać za bardzo tym starciem - owszem zysk ładny ale jakoś nie ugodziło mnie to mocno.

• Wielkim kopem w drzwi jedynej karczmy w Królestwie zaczęło się to osobliwe wydarzenie. Można było by powiedzieć, że zaczął dobrze - wszakże wszyscy oniemieli. Nawet grajki swoją muzykę przestali grać.Do nich też skierował pewnym siebie głosem słowa - MACIE PO-GRA-NE. I kontynuował - WIECIE WSZYSCY DOBRZE, ON WRACA. Potem już tylko dziubdział coś nie zrozumiałego na pergaminie tak długim, że można byłoby nim opasać najbardziej spasioną świnię w Królewcu. Wrzeszczał, kpił, podjudzał...Zgromadzonym…

• Na wyjałowionej przez Króla ziemi nic się nie uchowało poza pustką. A daniny na rzecz Króla trzeba było uiszczać - za pyskówki nawet śrubki rozkręcano. Lud wzburzony i pozbawiony militarnej siły zaczął podupadać. Wszystko chyliło się ku upadkowi...wszystko prócz zarazy - antymaterii kupowanej na potęgę za obce denary - funty. Obrońcę upatrzyłem sobie od pewnego czasu z uwagi na solidne zasobu deuteru. Jak na moje wymagania nie były to znaczące ilości - nie mniej jednak zawsze coś. W czasie, gdy …

• Beleth ja myślałem, że jak mi piszesz dobranoc to idziesz spać, a Ty mi tutaj wyjeżdżasz ze stekiem? Duecik z Was dobry, ale musi Kreseczka szybciej reagować na off-line. Obserwacja, obserwacja - liczę na Was w tej kwestii.. Graty za starcie

• Mój nie debiutancki stek na tym uni. Flota wypatrzona z rana, a wiadomo wszystko wtedy wchodzi jak śmietana. Chciałbym skorzystać z okazji i wypowiedzieć się w jednej kwestii. Wiele było tutaj sporów, kłótni, wyzwisk. Jedni sądzili innych o zasiadania, boty etc., a Ci drudzy nie omieszkiwali kupować anty za 10 funtów. Tak naprawdę obie strony w tej kwestii mogą sobie wiele zarzucić. Uni zostało zdominowane przez Króla i Jego świtę, a opozycja została wybita w pień. Nastał czas czystek i jesieni …

• Ergi nie ważne ile wydałeś kasy. Liczy się sam fakt, że to zrobiłeś. Nie szanujesz graczy, którzy grają nieuczciwie, a czy Ty grasz fair, skoro dostajesz bonus do gry poprzez zakupioną antymaterię?

• Jakby nie patrzeć to Agresorek Zło dostał już drugiego zloma na tym uni. Pierwsze z początku, po którym to załączył urlop. To konto, które teraz zostało zezlomowane na powalający procent zapewne zostało kupione, przejęte etc. więc tylko się cieszyć z tego starcia. Ergon napisałbyś chociaż trochę szczegółów o locie czy brak fsa czy cokolwiek innego?

• Jeżeli ktoś dopuścił się zakupu antymaterii nie ważne czy obecnie czy na początku gry dla mnie osobiście jest graczem bez skilla. To tak jak w sporcie..., gdy ujawnia się po x latach korzystanie z dopalaczy to jest się już skreślonym i odbierane są mu tytuły. Przyjrzyjcie się swojemu sumieniu....Dobra żeby nie było off topu...z Eos'em jeden raz miałem do czynienia. Zostałem zastraszony ze mnie wyliczysz jak nie zawrócę. No niestety tylko na słowie się skończyło. Ergon sprubuj mnie tutaj zablokow…

• Cytat od maratonczyk: „Graty Wezu bunkier przeorany ,zysk jest wiec do przodu przetapiaj i do nastepnego.... ” Inni przetapiają a jeszcze inni kiblują jest coraz ciekawiej na tym uni czekam na więcej....

• Tomee leci z prędkością światła, by móc pogodzić allegro i wysyłanie sms na zakup anty. Tym sposobem zakrzywia czas i jest do przodu.

• Graty starcia. Na pewno obrońca zacznie intensywniej współpracować z push'erskim kontem więc szybko nadrobi zaległości. Swoją drogą zdziwił mnie fakt, że coś napisał bo jak ja do niego piszę to jak głową o ścianę.

• Dzięki kasai, super decyzja :) pozdrawiam.

• Mądralu Szerszeniu, w pierwszej wiadomości od Ciebie poczułem że coś jest z Tobą nie tak. Zacznę od gratulacji bo powtarzasz jak mantre to, że zrobilem to z łaski pod Twoim wpływem. Muszę Cię uświadomić, że nie jesteś aż taki władczy i wpływowy jak myślisz. Pomyślałem, że zrobię to w st, w którym to zrobiłem. Więc o co chodzi? Kto mi zabroni podbierać złom? Ty? A kim Ty jesteś? Odbudowa już praktycznie zakończona. Nie robię takiej spiny jak Ty. To że napisałem że odbudowy nie będzie - uważaj ter…

• W realu nie latam statkami kosmicznymi