Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 105.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wygnaniec wrócił, machnął ręką i polazł tam, skąd przyszedł. Podobno miał gdzieś toczącą się wojnę. Niektórzy nawet twierdzą, że kupił ziemię za trefne denary. A w Krainie stara gwardia odbudowywała swoje wpływy. Smirnov, Chińczyk...zaprzedali duszę i do drużyny dołączył Belet - Król Piekła. Pozdrowienia dla TEREMUM. youtu.be/1UTYlATnHhI Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREMUM] ________________________________________________ Pancernik …
-
Starcie Personal Best. Jak to przy okazji takiego starcia zabrakło recyklerów. Udało się obrócić na 2x. Dziękuję @Hasys i Abyss za udział w zbiórce. Pozdrowienia dla Was. Dnia 23-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREMUM] ________________________________________________ Bombowiec 8.937 Niszczyciel 7.953 Krążownik 21.978 Okręt wojenny 9.797 Pancernik 18.608 Reaper 1.419 _________________________________________ Obrońca Biesek [FOR FUN] ___________…
-
Udało się mi odgryźć za ostanie RW. Być może też pomogło mi w tym szczęście. Kristo RS padł jak zobaczył RW i ja się mu nie dziwię. Recki były zgrane na część złomu więc za pewne będzie szybki przetop latajek. Jakby to powiedział Ferdek z Kiepskich "No to jest 1:1" Pozdrowienia dla całego sojuszu TEREMUM a w szczególności dla @zona_rolnika Dnia 22-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kristo RS [REPS] ________________________________________________ Duży transporter 1…
-
MasterC Zero Anty [TEREFERE] vs. Emperor Matter [REX] ~ 102.21% Dnia 22-12-2020 05:31:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 8.425 _________________________________________ Obrońca Emperor Matter [REX] ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 318 Lekki myśliwiec 378 Ciężki myśliwiec 820 Recykler 3 Sonda szpiegowska 47 Satelita słoneczny 146 Lekkie dział…
-
MasterC Zero Anty [TEREFERE] vs. CzarnyFT [REX] ~ 185.4% Dnia 21-12-2020 13:41:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca CzarnyFT [REX] ________________________________________________ Mały transporter 677 Duży transporter 881 Lekki myśliwiec 77 Ciężki myśliwiec 52 Krążownik 45 Okręt wojenny 34 Bombowiec 6 Niszczyciel 36 Pancernik 55 Reaper 4 Pa…
-
MasterC Zero Anty [TEREFERE] vs. CzarnyFT [REX] ~ 167.36% Dnia 21-12-2020 13:42:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca CzarnyFT [REX] ________________________________________________ Mały transporter 149 Duży transporter 88 Lekki myśliwiec 73 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 46 Okręt wojenny 29 Recykler 90 Sonda szpiegowska 11 Bombowiec 1 Niszcz…
-
MasterC Zero Anty [TEREFERE] vs. TheWho [REX] ~ 184.16% Dnia 20-12-2020 13:09:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca TheWho [REX] ________________________________________________ Duży transporter 2.896 Lekki myśliwiec 36 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 93 Okręt wojenny 8 Statek kolonizacyjny 2 Satelita słoneczny 98 Pancernik 1 Crawler 304 Pathfi…
-
MasterC Zero Anty [TEREFERE] vs. CzarnyFT [REX] ~ 394.4% Dnia 20-12-2020 02:37:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 44.500 Okręt wojenny 7.650 Reaper 1.478 Pathfinder 4.191 _________________________________________ Obrońca CzarnyFT [REX] ________________________________________________ Mały transporter 1.016 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 500 Ciężki myśliwiec 343 Krążownik 314 Okręt…
-
MasterC Zero Anty [TEREFERE] vs. CzarnyFT [REX] ~ 1003.71% Dnia 20-12-2020 02:21:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 22.400 Pancernik 17.881 _________________________________________ Obrońca CzarnyFT [REX] ________________________________________________ Mały transporter 4.514 Duży transporter 2.242 Lekki myśliwiec 515 Ciężki myśliwiec 353 Krążownik 301 Okręt wojenny 228 Sonda szpiegowska 13 Bo…
-
MasterC Zero Anty vs. IBM ~ 278,88% Dnia 19-12-2020 23:03:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE] ________________________________________________ Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca IBM [REX] ________________________________________________ Mały transporter 347 Duży transporter 2.432 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor MasterC Zero Anty [TEREFERE]…
-
Pod tym linkiem macie oficjalną umowę jaka była między nami. Umowa była taka, że jak polecę na kogoś z REX to mogę się liczyć z podstawką, a nie jak to zostało Wam wmówione. Do dzisiaj jesteście w błędzie. Kreseczka moja jak nie Wiesz jak było dokładnie to nie prowokuj. Zaatakowanie kogoś z buddy jest pod każdym względem karygodne.
-
A po to, żeby każdy się dowiedział, co z Cb za gagatek.
-
Jak na cwaniaka zadajesz za dużo pytań. Niestety nie udzielę Ci na nie odpowiedzi. To mój brak szacunku do Cb. Cya.
-
Beleth nie cwaniakuj lepiej. Możesz co najwyżej lecieć na kogoś z buddy listy jak to masz w zwyczaju.
-
Banany z terefere
PostW TEREFERE po prostu lubimy wytykać błędy w grze, szukać luk. To tak jak w czasach enigmy kiedy niemieckie wojsko było przekonane o niezawodności szyfru. Dziękuję i pozdrawiam
-
Dokładnie było tak jak napisał Grigor. Zapętliłem się z podziałem floty. Myślałem, że wszystko na FS. Szkoda i gra się dalej. Graty wychwycenia błędu Grigor.
-
Po upadku dynastii Ergonów na ziemiach Królestwa nie działo się najlepiej. Można by wręcz napisać, że wszystko mogłoby być lepsze - a jednak...i tym razem sytuacja pogarszała się z dnia na dzień. Dwie walczące ze sobą frakcje o panowanie w Królewcu utopiły Krainę w wojnie domowej. Jedni w obawie o swoje dochody atakowali nawet buddy sojuszników pod pretekstem zebrania snopki zboża właściciela. Drudzy - leniwsi - push'owali swoje konta z nędzy. A ci ostatni na bramie swoich gospodarstw zawiesili …