Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-28 z 28.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wiem Truck Driver tylko się walnąłem.Miałem na myśli 13ste pozycje

• To co wypisałem ociera o "wymarzone"konto.Wiadomo,że nikt nie będzie czekał spokojnie aż pozajmuje sobie te miejsca hahaha Tylko zamiast tych 12 to 13.Albo wtedy z 3 pozycji na 15,żeby chociaż to 200 pól było do zabudowy Jedyne co będzie mi pozostawało w stawianiu kulek będzie tak jak to wspomniał Stark zachowanie innych graczy.Na podstawie ich gry wyciągne wnioski i gdzieś się ulokuje z planetkami.

• Co powiesz na rozstawienie planet planeta matka losowo zależnie od momentu rejestracji Czyli 1:x:x nie wiadomo jak wyrzuci A cała reszta w ten sposób? 1:100:12 1:300:12 2:100:12 2:300:12 3:100:12 3:300:12 4:100:12 4:300:12 5:100:12 5:300:12 6:100:12 6:300:12 Po uzbieraniu anty z ekspedycji przenosiny planet na pozycję 15.Tutaj eko nie będzie wyglądać najgorzej myślę.Idlaki znajdą się wszędzie no i falanga będzie miała dobre pole do manewru co sądzisz?

• Grałem na Antaresie Eko x3 flota x4.Aktualnie tamto konto jest off.A,że to moje jedyne konto to nie gram na razie na żadnym uni.Może zagoszcze na nowym uni co ma wyjść Eko x5 flota x2.Więc jeżeli chodzi o rozstawienie planet to właśnie pod te parametry

• Rozumiem .O kurcze 13-nasta planeta Surowce na badanie tych poziomów astrofizyki są ogromne

• Hm widzę,że grasz na serwerze z 8 galaktykami ? A jakieś rozstawienie dla 6 galaktyk?

• A faktycznie Truck Driver.Czytanie ze zrozumieniem zawiodło A co do ustawienia planet masz może jakąś koncepcję ?

• Witajcie Bardzo zaintrygował mnie ten poradnik i chciałbym się dołączyć do tematu.Mam dwa pytania.W FAQ:Relokacja planet jest napisane,że wygląd oraz temperatura planety mogą zostać zmienione(zakładam,że zmieni się na minusową) po przeniesieniu na inną pozycję w układzie,a pola do zabudowy pozostają takie jakie były po kolonizacji.Więc czy gdybym przykładowo skolonizował planetę na pozycji 8 i dostał (serwer +25 pól) gdzieś 275 pól a później dokonał relokacji na pozycję 15 po zrobieniu odpowiedn…