Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 165.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Franek - the best - juz zapomnialam ze to takie (ciach!) bylo - no i jest A z tym konczeniem to juz taka Never ending story Cos tam wpadlo wiec jest maly impuls zeby jeszcze probowac jak nie tu to tam Gratki - obroncy standardowy pakiecik bo az tak nie zabolalo przy 2.6 promila Moderator mntek:pseudocenzura ciach!

• Sama stracilam w ten sposob flote na Elektrze - tez bylam przekonana ze ktos zrobil wlam a jednak musialam poniesc konsekwencje - niefajne uczucie po kilku latach stracic jednym blednym ruchem pewnego rodzaju dorobek - bylam wsciekla na caly ogame bo logiczne dla mnie bylo ze nie zrobilabym tego celowo i powinni mi zwrocic , nie udalo sie i odechcialo mi sie grac kilka latek choc sojusznicy wyzlomowali mi wtedy flotke ratujac przed innymi ale mi to juz ze tak powiem powiewalo i ze zlosci na GO m…

• No prosze flote top 1 wciagnela przestrzen i zaraz maly ruch sie na uni zrobil - Gratki

• Przeszliscie gladko na zaspamowanie floty w ruchu kiedy temat dotyczy zaspamowania floty stojacej - zdecydowanie powinno to byc bardzo wyraznie oddzielone - chodzi tylko i wylacznie o mozliwosc ruszenia floty kiedy jestem na koncie a zaspamowanie ruchu czyli zlagowanie kiedy jestem na koncie nie jest zwyczajnie wporzadku. Zaspamowanie floty w ruchu - niby dlaczego nie? tak jak zauwazyliscie jest potrzebne do wyliczenia i jest normalna zagrywka atakierow i nie powinna byc karana bo flota i tak je…

• Dokladnie zmian nie wprowadza bo nie oszukujmy sie programisci Gameforce to nie omnibusy i za wiele wysilku w to nie wloza - akcja zaspamowania i zlagowania serwera i tak jest zabroniona wiec wystarczy dopis do zasady na tyle zrozumialy zeby gracze nie twierdzili co nie jest zakazane jest dozwolone i odpowiedni dopis o soczystej karze przyniesie napewno jakis skutek.

• ....A wyłączenie generowania RW z misji Szpieguj, w których skład wchodzą wyłącznie sondy szpiegowskie?.... I to jest chyba BINGO calej tej sytuacji - flote nie uwiklana w walke napewno mozna podniesc ... .

• Art masz racje ale i tak choc minimalne ograniczenie daje minimum mozliwosci obronnej ktorej na ta chwile nie mamy - w pewnym sensie bo oczywiscie jest to zabronione ale wymaga od obroncy dowodu , niestety kiedy wchodze na laptopa i widze 9 min do ataku mam zdecydowanie za malo czasu zeby pomyslec jeszcze o nagraniu tej sytuacji - po 3 minutach dopiero udalo mi sie podniesc flote bo zlapalam doslowbie 2 sek okienko czyli mialam mozliwosc ruszyc flote , gdyby nie bylo tego okienka nie mialabym sz…

• Co z tym tematem sie stalo to jest jakas porazka Skany co sekunde w trakcie lotu atakujacego powinny byc zabronione i tyle w temacie bez wzgledu czy trwa to od poczatku lotu czy ostatnie sekundy co akurat w kwestii ostatnich 6 sek nie rozumiem dyskusji - jest zakazane i tyle a jesli ktos przypadkowy lub nie przypadkowy skanuje w tych ostatnich 6 sek to jest do rozpatrzenia przez GO a nie przez graczy czy bral udzial i przeszkadzal czy nie - mam ciekawsze zajecia od dyskusji typu za co on dostal …

• Jak ktos juz zauwazyl to nawet nie jest juz smieszne Nie no wyczucie idealne - zawsze w czas traficie - pisalam juz ze doslownie pomnik Dexowi sie nalezy ze specjalna dedykacja od Was - nie wiem czy jakakolwiek unia miala takiego gracza TOP1 i daje rade jeszcze sponsorowac . Gratki sie naleza , cos odpalicie monte chyba na zachete Dex nie pierwszy i nie ostatni raz - zabawa w cyferki sie kreci

• cerm3r to za co oni dostali bana dokladnie wie Art i GO - my ani nie mozemy sie dowiedziec ani nie mamy takiego prawa i snujecie tylko domysly i zgadujecie bo nie zgadza sie z Waszymi sytuacjami ale ten temat nawet nie wiem kiedy przeskoczyl na bany graczy z innej uni i dyskusje za co i po co i coby bylo gdyby .... Sprobuj zapytac bezposrednio poszkodowanych moze jakims cudem dowiesz sie prawdy a odnosze wrazenie ze skaczesz na graczy jakbysmy my te bany rozdawali i jeszcze je mieli uzasadniac .

• I znowu tworzenie obejsc - do kazdej zasady znajdzie sie obejscie dlatego kazda taka akcja z zamulaniem jesli jest zgloszona powinna byc rozpatrzona indywidualnie po to zeby znalezc luki jak i ukarac ewentualnego winnego lub winnych , skoro atak bylby zamulony podczas nieobecnosci obroncy to uwazasz ze GO by tego nie widzialo ze nie byl zalogowany wiec o czym my tu mowimy - w takiej sytuacji nie ma czego zglaszac - obroncy nie bylo na koncie i dostal normalnego zloma bez wzgledu jak ta flota tam…

• I znowu przepychanki i lapanie za slowka - badzmy realistami , programisci Gameforce nie siada jednego dnia i nie zrobia kodow do prehistorycznej gry ogame gdy maja na glowie nowsze zabawki i zdecydowanie wieksza spolecznosc upominajaca sie o poprawki niz w ogame 3-5 graczy nie zadowolonych z lagowania . Jesli chcemy szybkiej reakcji to zdecydowanie musimy prosic o konkretny zapis w zasadach o zakaz szpiegowania co sekunde podczas calego lotu floty atakujacej danego gracza co moze spowodowac uni…

• "...Skanowanie co sekundę wypacza istotę szpiegowania bo i tak nikt nie czyta tych raportów. Dlatego warto ustalić wspólnie rozwiązanie na ten proceder. Ale jak pisałem wcześniej, każda "papierowa regulacja" będzie likwidować jedno i jednocześnie otwierać furtkę na coś innego..." I wlasnie o to chodzi - dlatego zasada 3 sekund skanowania podczas ataku mialaby najlepsze zastosowanie - karanie i oddawanie straconych flot w tym przypadku nalezaloby dalej do decyzji GO w zaleznosci od sytuacji jaka…

• Art potrzebuje dowodu ze taka sytuacja ma miejsce - no tak przeciez kazdy kto utracil tak flote dla zabawy pozniej sie czepia i szuka winnego ot tak z nudow , 3 lata gralam w ta gre zeby przez jedna zasade ktora z uwielbieniem Art nazywa subiektywna stracic flote - zaznaczam - nie stracilam ale to kwestia czasu zeby wlasnie z powodu tej subiektywnej zasady ja stracic niestety bo skoro kwestia interpretacji jest indywidualna to coz mozna tylko czekac na dzwona wlasnie w ten sposob . Mialam sytuac…

• Graty pieknego procentu - starcie fajne - spontaniczne choc inni twierdza inaczej - ale Top 1 jest wiec cieszy zwlaszcza ze zgredek to juz ma wycwiczone - WPADL I WYPADL Ufs drazni wiadomo ale nie jestesmy dziecmi i wiekszosc z nas musi wracac do realu - skoro napieram na dzieci ze graja za dlugo i maja odpoczac od monitora sama musze pokazac przyklad - mamy czas to pogramy - nie mam czasu to wlaczam u - czasami na krocej czasami na dluzej a ze flociarzom od zawsze sprawialo to problem coz to mo…

• Srebro czy zloto czy nikiel - aby sie swiecilo Najwazniejsza atmosferka przy skrecaniu tych srubek Brawo Wy Obroncy pakiecik na sloneczne dni

• Zgredziu jak zwykle wpadl , zgarnal , poszedl Grateczki Obroncy pakiecik

• Brawo wylapania - podejrzewam ze cos zle poslal Zagubiony bo wkoncu dosc dobrze pilnowal dobytku - przetop na eko bo floty juz Ci starczy Zagubiony ogarniaj temat bo coraz cieplej za oknem i chce nam sie grillowac a nie siedziec i patrzec w te cyferki

• Przewietrzyles to dobrze bo juz myslalam ze bedziemy sie zrzucac na cole zeby odrdzewiac te szalupy Brawo Ty Obroncy zycze checi do odbudowy

• No fajnie to wyglada - sporo przytuliliscie - no niestety zapal dawno minal i takie efekty ze nie bardzo chce sie pilnowac , uwaga skupiona na troche wazniejszej prywatnosci i ogame poszlo na bok u silvera - co jak najbardziej jest dla nas zrozumiale z racji ostatnich wydarzen . Brawo - wielkie brawo za zgranie i ze jeszcze Wam sie chce chlopaki Silver to chwilowe wiesz o tym ze minie jak cala reszta , przerabialismy juz gorsze sytuacje i ta tez da sie naprawic Najwazniejsze zeby tam sie wszystk…