Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jak już złomujesz to na konkrety % A co do obrońcy to tylko można sie pośmiać z takiego zachowania najpierw sie nie pilnuje a potem rakietuje Jeszcze raz graty i przetapiaj
Graty Sumi pięknie Ci to wyszło szkoda tylko że nie mogłem pomóc w 100%ach tak jak to miało wyglądać Mimo że obrońca podebrał troche złomu to i tak wyszedłeś z miodzio zyskiem Obrońcy
Graty Trampem widzę że przyjąłeś sobie srednią powyzej 2k % i sie jej trzymasz Już pewnie przetopione wiec poluj dalej co raz większą flotą Obrończyni powodzenie po za Ogame lub na innym uni
Cytat od PioTro: „Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu na uni (Minionki) ” Tak sobie myślę co za pajac wstąpił w szeregi RB i od razu troluje i już sobie przypomniałem że razem graliśmy kilka miesięcy razem w soju na Rhea Myślałem że jesteś mądrzejszy ale widzę że od razu zaczynasz pajacować
Cytat od B1TTOR: „Drogi Ratowniku, przestań obrażać innych graczy nazywając ich nobami, bo sądząc po tym ST, nie obrońcę powinieneś nazywać nobem. ” Juz wiesz co o tobie mysle mimo ze post został usuniety
Lama chwile po ataku 200.webp A tak serio to Lama ładnie noba dokarmiłaś A kolo ciągle nie zczajony że jesteś kobietką Chyba że o czymś nam nie mówisz 200.webp Lama życzę SZO
Cytat od Bresia (L): „co oznacza -1 na czerwono przy moim nicku? a dobra...jakieś awanse i spadki:P luz ” dokładnie tak takie unowocześnienie sobie wprowadziłem a oznacza awans lub spadek w stosunku do ostatniej tabeli
Hehe i znowu Gru się załapał na krzywy ryj Jednak gratulacje się należą Na jakąś kopalnie zarobiłeś a że pusher na banie to troche go podgonisz Jeszcze raz graty dla was a obrońcy SZO
Cytat od implact: „choć codziennie zdarzało się, że flota i po 2h spokojnie stała bez żadnej aktywności... ” dobrze wiedzieć Lama graty jeszcze raz udanego wlotu na tego pana Teraz celuje codziennie w te 2 godziny Obrońcy oczywiście SZO