Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 228.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pisałem do atakiera: "zawróć" - nie posłuchał. popsuł mi trochę plany, bo flota gdzie indziej miała być, reków nie miałem i trzeba było wiosłować...ale cóż. mała rzecz, a cieszy pozdrowienia dla Minionków Dnia 07-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Riddick ________________________________________________ Krążownik 4.000 _________________________________________ Obrońca Het Masteen [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.522 Satel…
-
dzięki Browarku za dotychczasową wspólną grę trzymaj się cieplutko i powodzenia w RL
-
gratki Osama, ładnie Ci wchodzą ostatnio te starcia [ciach] Moderator Neferet:Offtop i skasowano cytowany post
-
wstawiam na prośbę sojusznika: : Dnia 03-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Osama [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.747 Pancernik 9.219 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Gary [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 1.466 Duży transporter 2.320 Lekki myśliwiec 2.760 Krążownik 4.938 Okręt wojenny 1.958 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 7.603 Sonda szpiegowsk…
-
widać koniec weekendu i Trampek zabrał się do poważnych czynów. to RW jest świetnym ukoronowaniem Twoich wyczynów z kilku ostatnich dni Co do uporu - niektórych można policzyć i od razu spakować, innych trzeba najpierw zmęczyć jeszcze raz WIELKIE gratulacje.
-
uj, strata tysiąca bombek chyba zaboli Brawo Krucjo top na kolejne pancuchy
-
bunkierek zorany, zysk jest - dla mnie gitara. gratki Tom
-
Cytat od bobirek: „dzień dobry a raczej już wieczór miałem coś wstawić po nocce tak wiec nie będę się zbytnio rozpisywać i przejde do rzeczy ale na wstępie : Het ogromne sam byłem w szoku ze to się może udać ” uwierz mi na słowo, że Twój szok nie dorównywał mojemu gdy drugie niszczenie weszło... Tak pro forma jeszcze: 1. (Ukryta treść) (Ukryta treść) 2. (Ukryta treść) (Ukryta treść) czyli łącznie za 4 spadłe gęsi 280% dla Minionków
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Het Masteen: „Interesuje mnie wartość podana w nawiasie - co ona oznacza? ” To jest czas liczony od momentu klikniecia w "podglad" do momentu pelnego zaladowania strony. Mozna to wylaczyc w ustawieniach AGO (AntiGameOrigin). ” ja zgadywałem, że jest to lag pomiędzy czasem wysłaniem odpowiedzi z serwera do czasu wyświetlenia jej w przeglądarce dzięki za info