Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od abraaa: „Jeśli x7, astro 21 będzie badała się około 20% szybciej. Co za różnica czy 7 czy 6 tygodni? Dla mnie żadna. ” gwoli ścisłości przyśpieszenie wyniesie 28,6% u mnie astro 21. będzie się badać 44 dni zamiast 61d 12h (dwa i pół tygodnia krócej). amortyzacja metki 37 skróci się z 449 dni na 321 dni. Cytat od abraaa: „Myślę, że może prędkość floty inni będą chcieli w ankiecie. Proponuję tę opcję również dodać. ” zwiększenie eko o ciut ponad 1/4 to nie to samo co przyśpieszenie flot d…
skrócony czas badań pomoże trochę graczom z drugiej setki, jeśli nie mają turbin czy chcą podciągać astro bez anty. poza tym chyba już większość ma czas amortyzacji kopalń liczony w latach, co pewnie zniechęca do budowania dalej, podniesienie eko chyba ciut skróci amortyzację. Skoro część chce podniesienia eko, reszcie to tito, to czemu nie podnieść? e: o zmianie prędkości nikt nie myśli i chyba nie znajdzie się ktoś kto by chciałby na tym etapie gry podnieść prędkość flot
@smoki zakrzywienie rozumiem jest w standardzie? opcja z 5 galaktykami zdecydowanie lepsza przy x1 flocie, miejsca starczy dla każdego. ciut szybsze eko też byłoby miłe
Dark, wszyscy widzieli skriny jak chciałeś kupić konto za kasę. Poza baleronami na tym uni nikt nie uwierzy nawet w twoje "dzień dobry". A oprócz tego, że oszustem, okazałeś się jeszcze wieśniackim bydlakiem bez kultury. trampek - gratki, ładnie weszło
no to juz bardziej w trampkowym stylu. graty, zacny % i zysk a jak juz przy tdo jesteśmy to co sie stało z Xai ktory mial przezyc nas wszystkich i zostac top łan?