Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
all [D_D] vs. edgar [W_P] 159,57 % Dnia 24-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor all [D_D] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca edgar [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 3.065 Lekki myśliwiec 112 Recykler 80 Sonda szpiegowska 1.026 Satelita słoneczny 561 Wyrzutnia rakiet 4.734 Lekkie działo laserowe 205 Ciężkie działo laserowe 127 Dz…
-
No faktycznie graty się należą . Z tego co wiadome to oprócz profeski to głównym atutem tego starcia było szczęście , co oczywiście jest też niezbędne w topowych starciach . Jedyne co może zastanawiać to , że New zaraz po starciu wylądował na pręgierzu ... Tak odemnie to moje 20 k recków zabezpieczyło 400 kk złomu , który oczywiście trafił do Tofika
-
Witam ponownie po fuzji . Pierwsze starcie zniknęło z forum , mam nadzieję , że to zostanie Relock zrobiony jeszcze pod poprzedniego właściciela konta . Wszystkie wcześniejsze próby zakończane fiaskiem , obrońca sie bardzo dobrze pilnował i już traciłem nadzieję że coś z tego będzie . Z pomocą przyszło połączenie uni i zmiana speed na x 2 . W układzie lot 12 min daje duże możliwości Wczoraj brakło 3 min . dziś już się udało Pozdrowienia dla GEN , buddy . Obrońcy SZO , to bardzo sympatyczny gracz…
-
Extra Paweł , takie przywitanie to ja rozumiem Czarne chmury ostatnio nad MNS
-
Witam Sąsiad wpadł się przywitać na nowym uni Pozdrowienia dla GEN i Buddy i dla sąsiada witającego się w specyficzny sposób , ładnie pogratulował na priv więc szybkiej odbudowy życzę Dnia 29-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tosiak [Riot] ________________________________________________ Mały transporter 90.000 Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca all [GEN] ________________________________________________ Mały trans…
-
W końcu Genderowskie starcie ,taki jestem dumny brawo Paweł . Teraz juz tak łatwo nie będzie uszczuplić stado Juro
-
Wypada się wpisać i podziękować za wspólny lot . Tak na marginesie gdyby mnie kac o 5 ni obudził wszyscy byli byśmy szczęśliwsi i mielibyśmy większe floty :P:P
-
Ładny % z tego wyszedł panowie , graty organizacji , bo przebiegła sprawnie . Żeby była jasność zaistniałej sytuacji , bo Sorro jak widać nic nie wie .. Nasze gsówki zrobiły robotę , poszły ataki na dwa moony które miał w układzie , gdy pękł pierwszy na fali ukazała się ta flota , która spokojnie i leniwie leciała na stacjonuj . Postanowiliśmy zaryzykować i poszedł atak , aż dziw bierze że nikt tego nie zauważył . Niestety obrońca sie zalogował i FLOTĘ ZAWRÓCIŁ , stad bardzo zastanawiający jest …