Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Starcie bez genezy , poranny skan moona u sąsiada zaowocował czymś takim Pozdrowienia dla GEN , znajomych z Buddy i reszty ogejmowej braci :p Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor all [GEN] ________________________________________________ Krążownik 3.055 Okręt wojenny 2.083 Pancernik 2.518 _________________________________________ Obrońca brusek ________________________________________________ Mały transporter 731 Duży transporter 11.286 Lekki myśliwiec 6…
-
Głęboka przestrzeń , głębokie gardło , głęboka penetracja analna ... Ładnie to wyszło Pozdrawiam i eksploruj dalej głębokie , niezbadane , nieodkryte miejsca
-
St nr.2 Witam ponownie Obrońca obserwowany od dawna , notoryczny brak fsa i ciągła rozbudowa nisczarek . Jak już dozbroiłem flotę , to brakowało recków . Jak doklepałem recków flota za słaba i zysk mizerny . Po wczorajszym skanie wszystko w miarę pasowało . Poranny skan znowu zasmucił , przez noc wybudował sie gs i symulacja pokazywała remis Tak czy inaczej postanowiłem polecieć , efekt poniżej ... Pozdrowienia dal Gen , buddy i znajomych .. Dnia 28-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały si…
-
St nr. 1 Witam Pierwsze starcie na tym uni , oby nie ostatnie Pozdrowienia na Gen , tych co tu graja i tych co grali kiedyś , gdzieś Do następnego ... Dnia 26-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor all [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 3.231 Okręt wojenny 917 Pancernik 571 Krążownik 619 _________________________________________ Obrońca Les Revoires [W_S] ________________________________________________ Mały transpo…