Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-137 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam. Zysk jakiś tam jest więc poleciałem. Pozdro dla najlepszego sojuszu PZT oraz Bestyjki i Blasa a teraz do rzeczy ... Dnia 01-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Skryty [PZT] ________________________________________________ Duży transporter 5.598 Pancernik 16.580 _________________________________________ Obrońca oddam-czapkaniewidka ________________________________________________ Mały transporter 10.887 Duży transporter 15.963 Lekki myśliwiec 454 Ciężki myśliwi…
-
pierwszy! Ale te Pac-misie spadają ostatnio Procent elegancki i zysk też spoko więc zostaje tylko przetapiać Pozdrawiam!
-
Szkoda sojusznika ale sojusz do odbudowy dorzuci swoje dwa grosze. Co do helszki to, to słodzenie już nudne a zarazem denerwujące się robi. Da reckiemu szacun się należy bo jak na razie nie ma osoby która jest w stanie dać mu radę Na zakończenie jeszcze raz SzO życzę bo szkoda by było jak byś zakończył karierę P.S... Teraz mam szansę dogonić Cie we flocie jak bym zaczął się w to bawić a nie tylko kopalnie stawiać
-
ACS; kubanczyk [DaTeEm], Neo [AvsD], wik [omon] vs BeStyJkA [PZT] - 6093,27% TOP 1 ACS
SkrytyPL - - Hall of Fame
Postbestyjka co to się spało?? zapiłeś czy co? SzO jak zejdziesz z urlopu
-
SOLO TOP 3 !! 41# BeStyJkA [PZT] vs 25POWER [LOWCY] - 1850,07% sciaganie kolejnego moona!
SkrytyPL - - Hall of Fame
Posti zjechałeś mi sojusznika nie ładnie Bestyjka. 25power SzO
-
Ja pamiętam jak wparowaliśmy z kumplami do sexshopu za prezentem dla kumpla siedzielismy tam z godzinę i znaleźlismy pare ciekawych rzeczy sprzedawca strasznie nam doradzał co jest fajne i w ogole i wybraliśmy takie prezerwatywy od najmniejszej do najwiekszej i dmuchaną lalkę i to każdego otworu w lalce powsadzaliśmy butelki z wódką ,,, a jak się kumpel usmiał jak to zbaczył
-
jeśli jest temat o reprezentacji naszej to mi się zal ich zrobiło po meczu ze Słowenią przegrali 0:3 ... To po prostu była porażka ,,, tak jak oni grali to aż wstyt tyło im kibicować już w mojej miejscowości lepiej grają w piłkę niż nasza reprezentacja ze Słowenią ... a nasz trener do dymisji powinien się podać i to od razu chodź coś tam było mówione że jeśli Polska przegra to od podaje się do dymisji.