Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
według mnie to był raczej atak na bunkier a nie na stającą flotę bo obserwuję Cię kolego i nie zostawiasz na dłuższy czas floty bez opieki
-
lot gwiazdkami to straszne ryzyko szczególnie jak się ich nie ma za dużo Pozdrawiam i do następnego.
-
21542,16% Inner Demons [InnDem] vs The Banksters [BANKSTER] 2541,04% Zakończona
SkrytyPL - - Wojny Rhea
Postpierwszy raz w tym temacie ale moje unii powoli wymiera więc nie ma bardzo co komentować a więc tak skaczę co innych unii żeby zobaczyć co się dzieje a tu piękna wojna obfita w RW Obu stroną życzę powodzenia! Pozdrawiam.
-
Wbijam na ogame i zaczynam czytać wiadomości od sojuszu a tu wiadomość "Marek złom" więc porzuciłem dotychczasowe zajęcie i od razu sprawdzam co i jak... od razu wiadomość do Marka żeby dał znać co i jak i zapytanie w jaki sposób pomóc a w między czasie rozkmina kto to taki poleciał.... Odezwał się Marek i piszę co i jak ( oczywiście wybaczamy tego złoma bo wiemy jaką ma nasz sojusznik pracę a to sporo wyjaśnia że nie zawsze ma jak odebrać flotę z FS'a ) ale mniejsza... Pisał że leciał NSCR I Sl…
-
Cytat od SolitaryWolf: „ PS dziekuje Pazuzie za lot i za zaufanie ” Psychoza znów udowadnia że jest sojuszem Top1 jeśli chodzi o flotę a co do zacytowanych przeze mnie słów to dziwne to by było jak by w sojuszu nie było zaufania. Pozdrawiam i do następnego.
-
Gościu masz straszne szczęście Tyle razy co skanowałem ludzi z tego sojuszu i nic a tu masz. Pare dni po urlopie i stek za stekiem Powiedz mi jak to robisz? A tak poważnie to graty i znów się unii ożywia chodź jak tak dalej pójdzie to wybijesz nam wszystkie floty i co tacy górnicy jak ja będę farmić? Pozdrawiam.
-
Jak bym wiedział że mój komentarz wywoła tzn "gówno-burze" to bym nawet tego nie pisał.
-
Cytat od nscr: „Cytat od wujek samo zło: „pierwszy! Ale te Pac-misie spadają ostatnio Procent elegancki i zysk też spoko więc zostaje tylko przetapiać Pozdrawiam! ” spadniesz i Ty niedlugo ale po kolei ” Grozisz mi? Taką flotę jaką ja mam to odbuduję w ciągu 2 tygodni więc jakoś się nie przejmuję tymi Twoimi groźbami To tylko cyferki więc nie strasz, nie strasz bo się ... no xD Pozdrawiam
-
Cytat od nscr: „Cytat od wujek samo zło: „Cytat od nscr: „Musielibyście tylko Kajzera zawołać z tych jego FSow miesięcznych i kto wie ” Odezwał się ten co zrobił ze 2 albo 3 steki ” Cytat od GralemTu: „No kolega nscr szpieguje owszem ale coś nie poleci nigdy A tak by coś się działo ” Faktycznie nic czlowiek nie lata bo stary juz jest, w nocy spi a w dzien pracuje na samym forum nie czytalem nic ze dwa miechy albo wiecej i nie badz niegrzeczny, nawet te dwa kilka steki na dejmosie to i tak % poza…