Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Smerf: „Cytat od wujek samo zło: „według mnie administracja już dawno powinna podjąć decyzję o połączeniu unii bo co jak co ale jak sprawdzam układy to albo urlopy ludzie mają albo idlerzy. Ja eko klepie więc mi to lotto ale flociarze mają nieciekawą sytuację bo utrzymanie floty kosztuje. ” tak już to widze jak suport ruszy swój tyłek i to zrobi prędzej w totka wygrasz ” pare lat temu doczekałem się łączenia unii a teraz widzę że strasznie im to ciężko idzie... kiedyś krążyły plotki że …
Cytat od nscr: „Cytat od wujek samo zło: „kolejna wtopa... Psychozie się to nie zdarza przecież ... ” wyjątkowo ciężko o to kiedy w sojuszu masz dwóch grających graczy i dwóch graczy w top 50 a sojusz składa się z 6 graczy w tym ten ciacho jakis sabotazysta chyba ” według statystyk ponad 70% graczy nie gra aktywnie na tym unii więc nie ma co się spodziewać cudów. Cytat od nscr: „nie bardziej martwe jak kazde inne uni powyzej dwóch lat powodzenia na kolejnych otwieranych co 3 dni. ” według mnie a…
HaHa "Jak jest ? Bez zmian" " Czyli człowiek który od ponad roku nie miał przyrostu a dokładnie co coś wybudował znów zaraz to stracił. Chciałbym dożyć tego momentu kiedy gumofilc zrobi te 1000 gwiazdek ale niestety nieśmiertelny nie jestem Graty
Nie wiem co było przyczyną tego steka ale pewnie nieodebrany FS. Przy wydobyciu naszego sojusznika szybko odrobi straty. Pozdrawiam i oby nie było więcej moich sojuszników po tzn "złej stronie"
Jest i mój sąsiad z 3 gali. Widzę że niszczarek trochę nazbierałeś Grałem na nekkarze przez jakiś czas Na mnie się nie udało wlecieć ale poszczęściło Ci się gdzie indziej. Pozdrawiam.