Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie tylko Ty na niego polujesz kolego Jego gąski raczej latają na bardzo długie FS'y więc ciężko będzie je znaleźć no chyba że zdejmiesz mu moony ale dla paru gwiazdek się nie opłaca
zauważyłem że mój sojusznik wbił urlop więc było wiadomo że coś nie tak i miałem rację... wróć do polowania na EKO i DoD 1,4kk w plecy ale przy jego eko szybko odrobi a i my pomożemy jako sojusz a tak swoją drogą co te dziewczyny robią że chłopak o FS'ie zapomniał Pozdrawiam
Witam. Nie da się nie zauważyć że na naszej unii jest coraz mniej graczy w tym garstka aktywnych graczy i tu pytanie do operatorów gry czy zamierzają coś z tym zrobić na zasadzie połączenia paru serwerów jak to miało miejsce na unii Nekkar? Ja wiem że otwieranie nowych serwerów co miesiąc to pieniądze bo sporo ludzi kupuje na start antymaterię ale po pewnym czasie wychodzi że antymateria nie pomogła bo mimo wsadzonych pieniędzy w grę i tak spora liczba graczy jest lepsza i "nowe" unii kończy jak…
Cytat od Lojty: „To takie ostrzezenie przed moim zlomem tak ? No gratulacje przetapiaj na mt i zapraszam do mnie podstawki juz czekaja z niecierpliwoscia ” Lojty skończ już tą błazenadę bo każdy ma gdzieś to co piszesz jaki Ty to mocny jesteś itd.
Cytat od nscr: „Cytat od Smerf: „Cytat od -=Looz86=-: „Obrona z zyskiem ” no co musiałem gdzies stracic flote za duzo dexa pali i nie mam co z nią robić ja sie tam ciesze Cytat od wujek samo zło: „Cytat od nscr: „no prosze chlopaki od gumofilca niszczyciela monow dali rade gratulacje ” Uważaj nscr bo gumofilc Cię poczęstuje swoimi "1000 gwiazdek" bo z tego co pamiętam to taki był jego cel a gościu z tego co widzę ostro pnie się w górze w statystykach ( chodzi o dział "FLOTA" ) ” ” wszyscy kiedys…
Cytat od nscr: „no prosze chlopaki od gumofilca niszczyciela monow dali rade gratulacje ” Uważaj nscr bo gumofilc Cię poczęstuje swoimi "1000 gwiazdek" bo z tego co pamiętam to taki był jego cel a gościu z tego co widzę ostro pnie się w górze w statystykach ( chodzi o dział "FLOTA" )