Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zostałem przekierowany na ten temat wiec zostawię tutaj swoje dwa grosze... Od dłuższego czasu wałkujemy temat łączenia unii bo jest bardzo źle. Gram na unii deimos od początku jej istnienia i sprawdzając galaktykę to 85 % kont to idlery lub urlopy. Grają przede wszystkim topowi gracze których trzyma tutaj tylko sentyment do tej gry. Krążą po unii baśnie i mity o połączeniu unii ale jak na razie cisza. Raz już przeżyłem takie połączeniu jak grałem na nekerza i wszystkim wyszło to na dobre bo poj…
-
Połączenie unii
SkrytyPL - - DiD Deimos
Postczytałem ale jak to ma wpłynąć na poprawienie aktywności graczy... nic się nie zmieni według mnie.
-
Cytat od Lojty: „Idziesz jak przecinak i tak trzymaj Nie wiem co sie ostatnio dzieje z chlopakami z PZT jeszcze jakis czas temu tylko EKO i DoD bylo w st po prawej stronie ale czas swietnosci tych sojuszy chyba sie skonczyl i teraz PZT kroluje na liscie. Pozdrawiam a obroncy Szo. ” Spokojnie. Mamy nadzieję że to ostatni stek po "złej stronie" Pisałem z Wilkiem na ten temat tak że gratuluję a sojusznikowi SzO chodź już prawie się odbudował. Pozdrawiam.
-
Cytat od Lojty: „No prosze obronca drugi raz dostaje zloma od ciebie i to na wiekszy % niz ostatnio a o zysku nie wspomne. Proponuje obroncy zmienic sojusz np. DoD albo EKO bo przeciez jak tak mozna hańbić najlepszy sojusz na uni gdzie graja sami „pro gracze” Pozdrawiam i do zobaczenia ” Lojty znowu zaczynasz? Po naszej ostatniej konwersacji myślałem że jednak jesteś ok ale widzę że ciągle szukasz zaczepki. a teraz co do steka... W życiu są ważniejsze rzeczy jak ten nasz nałóg jakim jest ogame c…
-
Cytat od giz234: „Cytat od wujek samo zło: „Cytat od giz234: „ponownie zgubil mnie sen, a braklo 1 sek gratki i pozdrawiam ” ja mimo wszystko i tak sobie ustawiam budzić jak w nocy odbieram FS bo nigdy nie wiadomo kiedy mnie odetnie że tak powiem. ” Ja tylko wysłałem flote z planety na moona i miała lecieć 19 minut ( gs'y) i w tym czasie mnie zdążyło odciąć:) Zalogowałem się na 15 sek przed atakiem, ale niestety jak wciskałem wyślij flotę ( 2 sekundy jeszcze były), to coś się zawiesiło i niestet…
-
teraz to ja Ciebir nie rozumiem .
-
Miało być wiedział nie widział. Poprawione. Sorry ale tak jak pisałem wyżej mój [mniam] tel wie lepiej co chce napisać a potem wychodzi z tego to co wychodzi. Administrator Forum kasai:Pseudocenzura usunięta.
-
Nie będę się rozpisywał co do tej akcji bo z doświadczenia wiem że jak ktoś się rozpisze to połowa tego nie przeczyta a jak przeczyta to po "łebkach" i nic z tego nie zrozumie. Każdy po części wie jak wyglądała akcja itd ale w pewnych kwestiach muszę się nie zgodzić a mianowicie o tym że wprowadziliśmy Psychozę ( Sloyka ) w błąd że flota wraca na moona skoro bardzo dobrze wiedział że moony były strącone sloyek 18.03.2018 21:10:01 po co postawił mona teraz duzego?? sloyek 18.03.2018 21:10:14 niec…
-
Nscr tu nie chodzi o żal czy coś w tym stylu bo każdego kiedyś czeka koniec w ten czy inny sposób. Mnie jedynie śmieszą twoje wypociny które mi pisałeś na pw. Przeprosiłeś za to a ja nie wchodziłem z tobą w dyskusje bo „pijanego nie przegadasz” Nie dogadaliśmy się, ja tez myślałem że będzie to inaczej wyglądać.
-
Miało być wielkie bum i jak widać nic z tego nie wyszło. Komunikacja zawiodła i to bardzo. Krogulec wprowadził nas i Psychozę w błąd co do miejsca lądowania floty i wyszło jak wyszło. Sporo kombinowania, dużo spamu i wyszedł zwykły stek. Chcieliśmy pomóc koledze w odbudowie ale wbił urlop. Mam nadzieje że niedługo do nas wróci bo to tylko gra i nic więcej chodź niektórzy chyba traktują ją zbyt poważnie - co nie nscr? Pozdrawiam chłopaków z Psychozy za chęć pomocy! Moich Złych Typów za zaangażowa…
-
Cytat od nscr: „kolega pogratulował mi steka wiec i mnie wypada życzyć szybkiej odbudowy autocenzura językowa gumofilc17.03.2018 10:40:26 (przewróć) się na ryj Tyle ci napisze (mężczyzno o orientacji seksualnej nakierowanej na tę samą płeć) ” Co tu dużo pisać... trudne dzieciństwo więc musi się jakoś dowartościować