Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Niestety nie mam czasu siedziec non stop na Ogame , klepać flotę i knuć jak tu kogoś uszczypać dlatego jestem górnikiem. Lubię podnosić ciśnienie pacanom ponieważ mnie to bawi i nie rusza mnie to co pieski z pacanów piszą na moj temat. Chyba po tej podstawce trzeba było klawiaturę czyścić i ścierać co nieco z monitora bo strasznie się tym jaracie . Cyber już dawno pisał o końcu gry a ten stek jedynie wyleczył go z tego nałogu wiec gratuluje mu decyzji. Gratuluje starcia a Cyberowi powodzenia w r…
-
Cytat od nscr: „Cytat od SkrytyPL: „Ten gedeer to chyba farma pacanow ” pare minut i podstawy matematyki pozwalaja dojsc do wniosku ze jesli gedeer jest czyjas faremka czy bonuesem to wlasnie psychozy, za to tez lata swietlne temu polecial z PACMAN. nie przejmuj sie, rozumiem. ” Jedno nie wyklucza drugiego ale musisz się wykazać na forum żeby podnieść swoje morale bo strach przed flotą wilka nie pozwala Ci zejść z urlopu na deimosie wiec tu wylewasz swoje żale.
-
Kolejny pacan spakowany. Oby tak dalej. Pozdro Administrator Forum kasai:Upominam za prowokacje.
-
To pomiń ten fragment A co do st to jest ok. Nie mam dziś weny na rozpisywanie się
-
Nic szczególnego... Zobaczyłem i poleciałem. Po przegranym meczu reprezentacji Polski taki miły akcent. Pozdrawiam ekipę Złych Typów PZT Dnia 20-06-2018 02:07:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Skryty [PZT] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca RJFPIBM [Yerychoo] ________________________________________________ Mały transporter 6.254 Duży transporter 15.554 Lekki myśliwiec 180 Ciężki myśliwiec 135 Krążo…
-
Cytat od nscr: „EDIT: jak wroce do zabawy to poprawie rekordy na dejmosie na forum i w koncu policze ACSy, )w sekcji REKORDY UNI na forum uzupelnie dane o najnowsze rekordy jakie udalo sie osiagnac graczom na dejmosie) , tera nie ma czasu, a no i cybera , ale to po uzupelnieniu rekordow, niech sie sieroa tu wpisze i ten jego hauskiping po kryjomu juz nie PZT top 1 sojusz ” ale Cię boli że jesteśmy lepsi od pac-manów. Nie wiem co z Tobą nie tak ale to nie mój problem. Co do starcia to na bogato. …
-
Pozdrawiam PZT Miało wystarczyć tyle krążków żeby to spakować ale speedsim jak widać kijowo obliczył "szkoda, że pusty" ale mimo wszystko dzięki za cynk youtube.com/watch?v=wxtyNWiCR68 No to tak: Dnia 24-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Skryty [PZT] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca xantarrax [Pac-Man] ________________________________________________ Duży transporter 46.920 _________…
-
Cytat od Starrk: „@wujek samo zło jak poczytasz ten dział to się dowiesz, że kij ma dwa końce. UF, "ożywia" uniwersum, a następnie zabija je w przyspieszonym tempie niż by umierały pojedyncze uniwersa ” jak można uśmiercić coś co już "nie żyje" że tak powiem. U nas jest naprawdę kiepsko z aktywnościom. Ponad 80% kont to urlopu lub idlaki więc nie rozumiem tego uśmiercania. Mam znajomych rozrzuconych po wielu uniwersach i wszyscy się skarżą na brak aktywności na serwach a teraz będzie jeszcze gor…