Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-55 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od u66juras: „Tak, jestem ograniczony, złomuję dla samego faktu niszczenia ludziom cyferek bo to nie kręci i bawi bardziej niż wbijanie punkiców żeby numerek być, a to że po prostu gonię lamę w top 1 flot bo umiem co nie co chociaż to niewiele to musisz sie lepiej przypuszować.” Człowieku jak już zdejmujesz trochę satek to pozbieraj z nich śrubki ! Trzeba być bardzo zdesperowanym żeby niszczyć coś bez żadnego sensu . Zniszczyłeś mi satki i zostawiłeś złom , surowców nie zabrałeś nic bo jes…
-
ACS; souris i Mala Mi i Hate [PZT], soso i Ania [AFERA] vs Sean Connery [DaTe] - 1778,05% + zbiórka
PostCytat od S0S0: „rev legalnie sie zpushował ze swojego konta, a my... noo, troszke na minus jesteśmy. chociaż rev jest wyżej w statach to może coś podeśle” Podeślę jak razem coś ustrzelimy i ja zbiorę śrubki Albo jak w sobotę się pikniemy w okolicy sukiennic i postawisz łychę Bedzie okazja mojego mona zdjąć jak dobrze dopije .
-
ACS; souris i Mala Mi i Hate [PZT], soso i Ania [AFERA] vs Sean Connery [DaTe] - 1778,05% + zbiórka
PostCytat od ania26: „ale chociaz sprobuja kogos z nas kontrowac lub cos w tym stylu a tu nic ... Moje pance z kilkoma k krk wracaly sobie spokojnie bez obstawy i spokojnie dolecialy .” Pani Aniu a kto miał kontrować jak zawrotka poszła zaraz przed starciem ? Rozmawiałem przez gg jeszcze wieczorem zanim posłałem swoje statki z Soso i napisałem coś o kontrze , ze nie będę próbował bo można się naciąć . Gdybym swojej floty nie posłał to jasne by było ,ze coś będę kombinował . a zostało jeszcze troche …
-
PostAkcja dobrze zorganizowana i z pewnym donosicielem ! jestem już blisko i pewnie czuje mój oddech na plecach . rozesłane informacje i póżniejsze odpowiedzi wiele ciekawego mi powiedziały . nie trzeba być sherlokiem zeby powiązać pewne fakty . Ten okrutny lag sprawił , że moje rece ( których mam za mało ) poleciały zbierać o sekunde za późno i co jak się potem okazało było darem od laga . wleciały dokładnie w tej samej sekundzie co opóźniony atak . (5628) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 11…
-
Flota w bunkierku bez opieki = złom ! Jakoś nie mogliśmy się zebrać na lot , ale ostatecznie nam się to wczoraj udało . [center]Starcie z 2013-07-05 00:31:34 następujących flot: Agresor wimp [DaTe] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.myśliw. 1.000 O.wojenny. 425 Bombowiec 930 Panc. 944 Niszcz. 3.402 Agresor Laki [DaTe] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.myśliw. 2.000 Krazownik 5.780 O.wojenny. 3.000 Bombowiec 1.100 Panc. 3.800 Niszcz. 1.500 Agresor Sean Conne…
-
Cytat od WilQ: „Nie chciało nam się grać to i "nasza GS'ówka" poszła w piach” WilQ nawet jak wam się chciało grać to nic wielkiego poza starciem z dewiantami nie pokazaliście . Zawsze jest czas to nadrobić więc zdejmować urlopy i do boju ! Pozdro .
-
Dobra i szybka decyzja zaowocowała strąceniem 41 gęsi i zaoraniem bunkra . Dzięki panowie za lot . we flotę ,a nie w bunkier
-
Cytat od hey...: „NO Pany gz za takie tam farmienie grateczki czuwania nad obrońcą Marku Ty to masz farta dorzucasz flotę i jest^^ wszystkiego najlepszego z okazji imienin mam nadzieje w wakacje widzimy sie w krk to pochlejemy łychy :)” Dziękuję . Jak tylko się pojawisz w Krk to łycha będzie lekko zmrożona czekała .
-
Witam wszystkich ! RW Dzięki poświęceniu dużej ilości czasu przez L3szczyka ! Obserwacja , skany i ciągłe liczonko dały pozytywny rezultat . Lot długi i nerwowy , tyły zabezpieczone , opóźnianie i BUM ! BĘC ! RACH ! CIACH ! Pozdrowienia od nas dla całego DaTe , buddy i innych ! Pozdrowienia od L3szczyka dla Jomy i Dawnego FREEDOM ! DZIĘKI ZA ZAPROSZENIE DO LOTU ! Krystian podarował steka mi na imieniny hehe ! trzeba to oblać ZIUBIEMU POWODZENIA W REALU ! SZKODA KAŻDEGO DOBREGO GRACZA ALE REAL WA…
-
Cytat od santo: „Mogłeś policzyc i polecieć z kajkiem za nimi osobnym ACSem” Santo nie bądź taki do przodu bo widzę ,ze ci ta akcja zaczyna mieszać w główce i masz przerośnięte ambicje ! Możecie się cieszyć z akcji ale wiecznie to nie będzie trwało .
-
HEH sam nie wiem co napisać ! Akcja planowana na 99% pode mnie . Jak to dobrze ,że czasem nos zaswędzi i zmienimy plany bo pewnie moje latajki by odleciały w śmieciarkach ( albo i nie , to zależy kto by poleciał razem ze mną ) niektórzy obrońcy byli wtedy na urlopie więc różnie mogło być . I tutaj muszę pogrozić palcem anunakiemu ale do rzeczy : Obrońcom a agresorom