Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
to ile osama zapłaciłeś za tego steka? Zal cokolwiek pisac
-
kakofonia.pl/PL/PLsmisja/noladnec.wav Przetapiajcie na latawce i do boju!
-
Piękny stek ! BRAWO ! Nie prędko ktoś was przebije !
-
Pozdro dla Maratończyk ! Całego RB i Starego Emeryci Obrońca pilnował się dobrze do dzisiaj . 220 recy złomu u obrońcy . SZO Dnia 28-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor revenge [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 31.590 _________________________________________ Obrońca Leprous [TDO] ________________________________________________ Duży transporter 1.208 Lekki myśliwiec 1.741 Krążownik 2.003 Okręt wojenny 1.721 Recykler 942 Pancernik …
-
WITAM WSZYSTKICH PO BARDZO DŁUGIEJ PRZERWIE . JUŻ MI SIĘ TAK NIE CHCE JAK DAWNIEJ SZAŁU NIE MA ALE SATYSFAKCJA Z ZAORANIA BUNKRA JEST . POZDRAWIAM MARATONKĘ CAŁY SOJUSZ EMERYCI , CZEKOLADOWEGO , WIOSNĘ I RESZTĘ ZNAJOMYCH . CHYBA KOMUŚ MOONKILERA PRZELECIAŁEM BEZ URAZY PANOWIE LUB PANIE . Dnia 17-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor revenge [EMERYCI] ________________________________________________ Bombowiec 1.212 Niszczyciel 1.616 Pancernik 8.502 Ciężki myśliwiec 20 O…
-
Strasznie nerwowe te barony !!! powinni pic meliskę . GRATULACJE CZEKOLADOWY I RESZTA MINIONÓW .
-
Witam ponownie (po właściwej stronie) po dłuuuuuuugiej przerwie . Mały błąd spowodował spore straty , ale RW i tak cieszy . SZO dla atakujacego Dnia 24-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Daga [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 7.448 Lekki myśliwiec 3.867 Krążownik 998 Okręt wojenny 1.390 Niszczyciel 449 Pancernik 622 _________________________________________ Obrońca mietonator [EMERYCI] __________________________________________…
-
no i ładnie ! moze i mnie się zachce znów złomować!?
-
WITAM !!! TROCHĘ OCZY BOLĄ ,ŻE LOT POD BARWĄ PZT . POZDROWIENIA Z REALA DLA WSZYSTKICH GRACZY . KRYSTIANO WIĘCEJ PUSZEK POTRZEBUJESZ . TOP NA PANCE . OBROŃCY SZO!!
-
CHYLĘ CZOŁA ! JAK POWIEDZIAŁEM " JESTEŚ WIELKI " URLOP ZAŁĄCZYŁ WIĘC SZO CHYBA NIE BĘDZIE . MNIE SIĘ NIE UDAŁO ,A KILKA RAZY PRÓBOWAŁEM .
-
Dzięki za wspólną akcję ! Wszystko odbyło się sprawnie i bez bólu . Pozdrowienia dla sojuszu Red Bull za pomoc w starciu ( w szczególności dla just breathe ) Atakierowi
-
sorki . ja tylko tak sobie napisałem . flote trzyma na 9 gali , non stop na urlopie , zdejmuje urlop i ląduje w 5 gali i to w twoim układzie . zapomniałem dodać ,że ty wyczułeś go iż prześle flote do 5 gali i posłałeś gsy na mona nie wiedzac czy w ogóle tam ma flote . ja wiem ,że szczęście sprzyja lepszym ale nie rób z nas debili !
-
czemu nie wstawiasz nowego steka tak ciężko wypracowanego ? może GO się temu przyjrzy .
-
Jaki ty jesteś prosty juras !! masz ogromne szczęscie ,że źle czas powrotu floty pizzy policzyłeś dzisiaj bo byś miał lamko zonka strasznego ! zobaczyłbyś swoja flotę odlatującą w reckach . takie coś proplayerze z was atakierów zostawało : straty agresora 1 173 997 000 Metalu, 553 891 000 Kryształu i 115 114 000 Deuteru . straty obroncy 897 079 000 Metalu, 321 547 000 Kryształu i 36 689 000 Deuteru. zlom 621 322 800 Metalu (53%), 262 631 400 Kryształu (47%) ~ 44847 Recykler TAK by bylo gdyby dos…