Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 203.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Powiem tak, nie ma opcji bym zdradzil Ci jak to robie. Natomiast mozecie sie przekonac, zwolaj ludzi i pusccie na mnie atak, a przekonasz sie o czy jestem czy mnie nie ma, zamiast pytac tu- just do it. Jak to zrobisz to kontynuujemy nasza rozmowe Tylko uwierz mi .. ja flota nie uciekne I po wpisywaniu sie w wiekszosc afer jakie u mnie bylo razem z sojusznikami raczej slaby jest Twoj argument o tym ze jetes powazny i Cie one nie interesuja Dodatkowo na PW w grze jestes niesamowicie wygadany i zac…
-
Witam. Amba fatima bylo i ni ma. @DBZ @panpiwek1234 @Adam525 @Neferet @khz @Poper @GramBoLubie @zona_rolnika pozdrawia;P #Puszek do kata. cat-punished_o_2243173.jpg Dnia 06-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor game over [Scream] RegularCorruptAnkolewatusi-size_restricted.gif ________________________________________________ Lekki myśliwiec 912.460 Ciężki myśliwiec 77.568 Krążownik 300.823 Okręt wojenny 77.705 Pancernik 83.553 Reaper 14.405 Pathfinder 20.634 Mały transporter 25…
-
Dnia 06-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor game over [Scream] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Recykler 60.000 _________________________________________ Obrońca El Jose Papa [PGR] ________________________________________________ Duży transporter 37.799 Sonda szpiegowska 7 Niszczyciel 7 Reaper 7 Pathfinder 4.200 Wyrzutnia rakiet 30 _________________________________________ Po bitwie... Agresor game over [Scream] ______________________________…
-
Dnia 05-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor game over [Scream] ________________________________________________ Krążownik 45.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Replikant [MASOWKA] ________________________________________________ Mały transporter 8.697 Duży transporter 37.288 Lekki myśliwiec 13.902 Ciężki myśliwiec 3.478 Krążownik 838 Okręt wojenny 1.027 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 92 Sonda szpiegowska 23.219 Satelita słoneczny 46 Pa…
-
dzieki za lot, szybkiego przetopu.
-
Dnia 03-06-2020 11:28:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Krążownik 45.000 _________________________________________ Obrońca Maciek [KoKa] ________________________________________________ Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 146.852 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 662 _________________________________________ Po bitwie... Agresor showtime [Scream] _____________________________________________…
-
@abecaduo Wlasnie, ze odpowiadasz za to z kim grales bo sam pociagasz mnie do takiej samej odpowiedzialnosci, analogicznie ja na fenrirze wystawialem cele Largo bo mialem z tego korzysci w postaci surowcow i odpowiadam za to, ze z nim latalem oraz smrod ciagnie sie za mna do teraz ale ja potrafie z tym zyc. Zarzucisz mi walki ja Ci powiem, ze jestem sprytniejszy od Ciebie, dla was strata floty w obronie nie wazne gdzie sie ona odbywa to walek dla mnie po prostu nie potraficie latac... czy mam wy…
-
@abecaduo wy akurat pokazaliscie na kalyke co potraficie z gikerem na czele i czym to sie skonczylo? przypomne Ci gdyby jednak pamiec szwamkowala: - push zlomowy kontami powiazanymi sojuszem - zlomowanie konta, przeznaczonego na bana w trakcie jego trwania - majstersztyk gratulacje - handel flota przez rynek na ogromna skale - bugowanie surowcow na rynku i psucie uni -ostatecznie ban permanentny z kasacja na konto gikera za uzywanie nielegalnego oprogramowania - bocik a to tylko nieliczne wasze …
-
Megan [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Durendal [TWIERDZA] ~ 283805.8% Top 1 ACS
Postgraciochy % niby duzy ale zaraz beda takie na octansie lecialy wiec cos spiace te floty kalyke ladnie sie wpisalem ? szybkiego przetopu
-
@zona_rolnika bana mam na 3dni za wejscie z tora podczas lagow serwera jak wykonywalem atak na palimysquna, poniewaz inaczej nie mozna bylo wtedy zalogowac. Doloza mi za bash i nie ma mnie do poniedzialku, wiec bawcie sie dobrze. Co do strat to jest 800k ale liczac moj dok z generala i 50% debris mojej floty to 200k z hakiem hihi no i pare gesi i fakt jak wroce przetopie 200k kraza buziole
-
Przyznam, ze dawno na nikogo sie tak nie uwzialem.... tydzien bity na nim siedzialem poszlo troche przepalow roznych rzeczy probowalem z reszta nie tylko ja, a caly nasz sojusz mial na niego ochote. Ostatecznie postanowilem go kliknac i doszla do tego kasacja moona dla bezpieczenstwa. Aktywnosc jaka prezentowal byla szokujaca dla mnie ale jestem pewien, ze zadnego bocika tam nie bylo jak poczatkowo myslalem. Koledze zycze odbudowy chociaz chyba jej nie planuje, wiec jeszcze raz radosci z pogody…
-
fajne ale widzialem lepsze farmingi od tego Twojego wiec chyba troche Ci sie poplynelo z tym top2 za to u mnie paanie 140kk deu
-
Bonus Dnia 20-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca PogromcaLosiow [Emeryci] ________________________________________________ Mały transporter 14.460 Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 35.066 Krążownik 10.523 Recykler 5.000 Pancernik 3.346 Wyrzutnia rakiet 4.619 _________________________________________ Po bitwie... Agresor showtime [Scream]…
-
Dnia 20-05-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.808 Pancernik 10.327 _________________________________________ Obrońca PogromcaLosiow [Emeryci] ________________________________________________ Duży transporter 3.763 Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 6.205 Krążownik 206 Okręt wojenny 6.375 Recykler 2.337 Sonda szpiegowska 9.831 Bombowiec 219 Niszczyciel 278 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 21 Reaper…