Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 203.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, lecialem na ponad 1500 %, ale r4m12 postanowil sie o niego rozbic na remis , takze dobilem tylko. Gratuluje pierwszemu Dzien wczesniej obronca namietnie mnie skanowal, nie wiem co chcial tym osiagnac Pozdrawiam znajomych specjalne pozdrowienia dla B1ttora Dnia 10-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.317 Pancernik 3.321 _________________________________________ Obrońca kuziemek [R…
-
Witam. Nie ladnie przysypiac przy Grze o Tron, kara musi byc Obronca ma zlom wiec szybka odbudowa bedzie ! To sie ceni. Pozdrawiam znajomych. Dnia 08-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Mały transporter 8.267 Lekki myśliwiec 44.472 Okręt wojenny 2.317 Pancernik 2.595 Krążownik 7.832 _________________________________________ Obrońca wiciu007 [CAZADOR] ________________________________________________ Ma…
-
Witam. Co tutaj duzo mowic jak widac wsrod Minionkow tez sa miekie faje I nie mowie o zlomie, a o klik klik recy przybylo w mig + urlop zeby mi nikt tego nie zabral. Pozdrawiam znajomych. youtube.com/watch?v=d4ewqTH3cYU Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piwek [Scream] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 38.915 Okręt wojenny 3.040 Pancernik 3.334 Krążownik 11.480 _________________________________________ Agresor showtime [Scream]…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
showtime - - Wojny Uriel
PostDzieki za wojne, byla pelna wrazen Licze na powtorke z rozgrywki ale najpierw moze troszke sie dobudujcie, zeby takiego off topu nie bylo. Stracilem pierwszy w tej wojnie wiec teraz z duma moge oglosic, ze straty odrobilem z nawiazka. Pozdrawiam Cytat od Trampek: „Nie przypalac stekow!! bicz.gif ” Stek usmazony, sam ocen czy przypalony. Piwek [Scream] & showtime [Scream] vs. Old loog [Minionki] ~ 3114.01% Dnia 06-08-2017 02:47:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piwek [Scream] ___…
-
qunera nie mogl bo to jego lider chelmek nie daruje Ci za to ze mnie wyrzuciles gratuluje % do wojny atakierowi szo i mniej chce, wiecej rozwagi
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
showtime - - Wojny Uriel
Postshowtime [Scream] vs. Old loog [Minionki] ~ 71.11% Dnia 04-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Okręt wojenny 220 _________________________________________ Obrońca Old loog [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 263 Okręt wojenny 18 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 349 Sonda szpiegowska 52 _________________________________________ Po bitwie...…
-
showtime - - Wojny Uriel
PostRaz showtime [Scream] vs. Old loog [Minionki] ~ 48.73% Dnia 03-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Krążownik 400 _________________________________________ Obrońca Old loog [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 346 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 173 _________________________________________ Po bitwie... Agresor showtime [Scream] _______________…
-
Witam, tak sie konczy lot na aktywna osobe. Cokolwiek agresor chcial osiagnac wyszla kaszana. Teraz troche prowokacji, zeby bylo ciekawie bo mi zarzucaja, ze moje rw sa nudne. Pozdrawiamy znajomych Van prosiles o cos duzego za ten dex to masz. Cytat: „PoProstuEmil 30.07.2017 00:27:48 Spójrz na mój sojusz. Tutaj nie ma przypadkowych ludzi i leszczy. Nie tak łatwo nas upolować ” Cytat: „khz 31.07.2017 15:52:57 Z ciekawości Wszedłes koło 11 15 +- 10 min? Czy wcześniej coś przegapiłem ” Dobre Refren…
-
showtime - - Wojny Uriel
PostPiwek [Scream] vs. Het Masteen [Minionki] ~ 58.13% Dnia 30-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piwek [Scream] ________________________________________________ Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca Het Masteen [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 692 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Piwek [Scream] ________________________________________________ Krążownik 500 ( -0 ) _______…
-
showtime - - Wojny Uriel
PostRatownik napisalem do Ciebie bo byles jedynym z akta na matce w okolicy, a to byl czysty biznes ty tracisz rece, on nie ma czym zbierac jak zaloguje proste poza tym plakal to sobie Deep aka modliszka, ktory jest jego znajomkiem, ja jakos nie widze powodu dlaczego mialbym nie zezlomowac gotya'i skoro nie byl mi ziomkiem ani juz nawet sojusznikiem wtajemniczeni wiedza dlaczego opuscilem z Piwkiem Cazador a kto ma choc troche rozumu raczej nie bierze na powaznie tekstu modliszki o tym ze bylem w so…
-
showtime - - Wojny Uriel
PostSmieszny to jest Twoj komentarz razem sie wygrywa to i przegrywa wtopilem 600% w tej wojnie jak bylem w caza, wiec mamy niedokonczone sprawy z Caza nam nie po drodze, ale z wami w tej wojnie jak najbardziej takze zluzuj porty pyszalku