Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 61.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
JDevil - - Wojny Zibal
PostA się trafił z przypadku po sąsiedzku, już po złomie był, tylko bunkier został, to mówię do oram go
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
JDevil - - Wojny Zibal
PostJDevil [SHIN] vs. Aixjee [AMFS] 104.01% Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor JDevil [SHIN] ________________________________________________ Krążownik 16.262 _________________________________________ Obrońca Aixjee [AMFS] ________________________________________________ Satelita słoneczny 260 Wyrzutnia rakiet 19.000 Ciężkie działo laserowe 8.130 Wyrzutnia plazmy 11 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bit…
-
Dziwny zbieg okoliczności, że znowu wy dwaj... RedBaron podniósł się z wcześniejszego gonga bez eko z top 1000 do top 300 i was dwóch znowu w tym momencie go ubija... Jeśli uczciwie udało się akurat wam dwóm, drugi raz czystym fartem, gratuluje, jeśli on w tak krótkim czasie przeskoczył połowę sojuszu z "uczciwego" farmingu to jestem pod wrażeniem, ale jak dla mnie coś tu ostro śmierdzi... A sam poszkodowany też nie raczył się wytłumaczyć z faktu pojechania drugi raz przez tych samych graczy, cz…
-
youtube.com/watch?v=8tpY2X2wWyQ
-
Wasze ulubione seriale
JDevil - - Muzyka i Film
PostCytat od Raiden: „The Walking Dead American Horror Story Van Helsing Gotham Z-Nation ” AHS - asylum i freak show najlepsze Van Helsking - pierwszy sezon, do drugiego nie mogę się przełamać Z-nation - z-weed hahah, miałem ubaw
-
Wasze ulubione seriale
JDevil - - Muzyka i Film
PostZ racji tego, że jestem maniakiem serialowym lista mogłaby być dłuższa i uważam, że skróciłem ją do minimum Ostatnio obejrzane (w ciągu ostatnich cztery m-cy): Lucyfer - w toku trzeci sezon, pierwszy najlepszy, chociaż kolejne też dobrze wciągają Hannibal - szkoda, że nie zostawili otwartego zakończenia trzeciego sezonu, może inna stacja by kontynuowała... The Path (Sekta) - kolejne dziwne tłumaczenie tytułu, path - ścieżka, choć serial w sumie o "niegroźnej sekcie", zacząłem oglądać przez bohat…
-
youtube.com/watch?v=1Q3N1oAGIu4
-
Weedy [BOSS] & Wandal [BOSS] & Blizna_orze_jak_moze [BOSS] vs. 19R20 [MKU] & Shadow [ICE] & nightm4r3 [MKU] & Egipt1920 [T_U] & puszek [MKU] ~~ 8.392,90% [Top1 ACS]
JDevil - - Starcia Zibal
PostMiałem wstawić graty jako pierwszy, ale po nocce nie pozbierałem się rano Dla obu stron, bo w końcu w tej walce nie ma wygranych ani przegranych, są tylko Ci, którzy więcej złomu zebrali akcja naprawdę ładna, takiego PZ dawno już nie widziałem "na żywo" Tym bardziej poszkodowanym życzę bardzo szybkiej odbudowy, co by było jeszcze na co popatrzeć na tym forum, piwko się wszystkim należy
-
Witam wszystkich! Wstawiam w imieniu nightm4r3 Z mojej strony graty, a obrońcy SzO! Od Najta: "pozdrawiam sojusz MKU , latajacy ekonom znowu w akcji Zysk przetopi w nanity i flote , pozdrawiam buddy dostawcow oraz Brata Terrora" nucia: youtube.com/watch?v=_HKH7Emy1SY Reszta poniżej: Dnia 22-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [MKU] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.201 Mały transporter 7.323 Okręt wojenny 667 Pancernik 603 …
-
Hefi [MKU] & 19R20 [MKU] & nightm4r3 [MKU] vs. koSior vel kazoo [ZLMRZ] 984.94% 3 ST w 10 h
JDevil - - Starcia Zibal
PostPięknie jak zawsze Przetapiajcie i latajcie dalej, bo miło się przegląda takie STeki Obrońcy