Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 61.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Mocny.Zawodnik: „Oooooo.. a tutaj sojusznika złomują a ten jeszcze w ich obronie staje... Komedia na tym uni z tymi pushami... Wstyd i porażka.. póki was pamiętają będą was mieć za pusherow.. a i tak nic po sobie tu nie zostawicie ” oho, odezwał się boardowy rentgen widzący wszędzie pusherów, moje czwarte ST i zapewne zarazem czwarty push?? haha zmień płytę pisząc wszystkim komentarze, niektórzy jeszcze grają for fun czekam co dalej usłyszę hahah
-
Cytat od dziadek barezi: „to juz jest koniec jak juz sojusznikow zlomowac trzeba zszedl z urlopu,GONG i urlop,BRAO CHLOPAKI a i prosze nie tracic czasu,na gatki oddal,nowy wlasciciel itp. ” Nie twoje to zmartwienie, ale żeby twoją ciekawość zaspokoić: tak był naszym sojusznikiem, tak został usunięty z sojuszu tydzień wcześniej, on dobrze wie za co, uważam że wyjaśniać nie muszę, wcześniejsza znajomość jego ruchów pomogła nam go ustrzelić, jego pech a nasze szczęście że skana zrobiłem bo jego zej…
-
I siemaneczko wszystkim Diabełkowi znowu coś weszło Pozdro dla całego SHIN ! ! ! Lopezz thx za recki Snake za pomoc w akcji Od Snake - "ode mnie nic pozdro dla wymiatashi za detke" - hahah youtube.com/watch?v=ttdZjL5NWCc W ataku pomogła znajomość zachowań obrońcy, puszczał FS na własny PZ, pierwszy atak nie wszedł, drugi też w sumie w ciemno leciał, ale udało się, efekt poniżej. Dnia 04-06-2018 22:37:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor JDevil [SHIN] ______________________________…
-
Jak dla mine mistrz coverów jest tylko jeden Choć powyższy - Ok youtu.be/yNENVZFHutQ
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
JDevil - - Wojny Zibal
PostA kto wam malach zepsuł??
-
Witam ponownie Diabeł znowu w akcji 5 gala wyjątkowo szczęśliwa dla mnie ostatnio Pozdro dla wszystkich pozytywnie zakręconych i tej reszty SHIN ! ! ! bip - wróciłeś ! ! ! hehe Obrońca - wielki szacun za podejście, połowa złomu w Twoich reckach - na zdrowie Ale w końcu się udało, ile dexu przepalone.... youtube.com/watch?v=GyAAwCu-Lu4 Krótki opis sytuacji, nie pierwszy skan, nie pierwszy start recków, ale obseruję aktywki i widzę kontrolne logowania, flota stoi na moonie, pokazały się minutki p…
-
youtube.com/watch?v=6TR12QnOAzE
-
mgr Beny [ZLMRZ] & OddamSieciownik [ZLMRZ] vs. Roboalf [AMFS] ~ 4764.45%
JDevil - - Starcia Zibal
PostPochwaliłbyś byś chociaż kto go wypatrzył Widzę dzisiaj chyba troszkę więcej było niż wczoraj Graty A obrońcy SzO
-
Witam wszystkich Po dość długiej przerwie znów się udało ugrać coś na miarę ST Pozdrawiam, cały sojusz sojusz SHIN ! ! ! lopezz - bez Twojej pomocy i recków byłoby słabo bip - wracaj do nas BLADE - konto się nie marnuje Obrońcy życzę bardzo szybkiej odbudowy, jeden z niewielu na tym uni normalnych graczy Od początku naszej znajomości wiadomo było, że któryś z nas w końcu skończy w reckach drugiego youtube.com/watch?v=HyHNuVaZJ-k Ok, do sedna, skanowałem w zasadzie uni w poszukiwaniu flotki sąsi…
-
youtu.be/CYIEGaIjklk youtu.be/6KOXbzMRQHs
-
Cytat od malach: „Cytat od JDevil: „O proszę, a sprawiał wrażenie nie do ruszenia Procencik ładny A Tobie Dorodo B No i przeszedł nam [SHIN] i Złomiarzom ładny % do wojny koło nosa..... ” @JDevil a czym ty byś chciał w SHIN na taki %poleciec?? %%% do wojny to ZLMRZ VS MFS wykręcało @dorodo ze zaspałes ale taka gra raz zabierze raz da i wiem z rozmów na disc ze przyjołes to z uśmiechem na klate ” @malach - to akurat nie twoje zmartwienie, ale żeby twoją ciekawość zaspokoić - tak mamy czym i tak a…
-
Akademia MORPHOSAW[aMFS] 5614,16%vs Shinigami[SHIN]&Złomiarze[ZLMRZ] 11758,54% Zakończona
JDevil - - Wojny Zibal
PostPróbując zrozumieć o co atakującemu chodziło w dalszym ciągu nic nie wykminiłem, ktoś coś? Nieudane dołączenie do ACSa żeby był większy % z bunkra??
-
youtube.com/watch?v=nW43cYdk7AU