Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-99 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich! To st miało wyglądać trochę inaczej,lepiej, ale najgorzej nie wypadło. Po 30-stu paru minutach lotu doleciała reszta floty obrońcy, której wcześniej nie widziałem, Dlatego takie straty mam. Po takim czasie nie opłacało się zawracać, a i dosłać więcej nie mogłem, więc wyszło jak wyszło. Pozdro dla sojuszowych Minionków ST 11 Dnia 30-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 50…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
massa - - Wojny Uriel
PostJa grałem na anty????? Ciekaw jestem z kont ty masz takie informacje? Chyba, że czegoś nie wiem i jesteś moim komputerem i portfelem? Boże jak mnie śmieszą takie osoby jak ty!!!! Zregóły nie dyskutuje z idiotami( bo wiadomo oni wiedzą najlepiej), ale na to musiałem odpowiedzieć.
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
massa - - Wojny Uriel
Postmilano [Minionki] vs showtime [CAZADOR] - 593% Dnia 15-07-2017 03:55:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 525 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca showtime [CAZADOR] ________________________________________________ Mały transporter 471 Duży transporter 140 Krążownik 2.209 Recykler 689 Sonda szpiegowska 57 _________________________________________ Po bitwie... Agresor milano…
-
ACS; riddi i Mephisto i Nick [New], No FeAr [B.A], kilerwaszpan [PiS] vs massa [MIT] - 40734,47% + moonkill TOP 1 ACS
massa - - Hall of Fame
PostOk a sprawdziles wszystkie planety tam tez byla surka w szczegolnosci na 1 Zawsze mozna dorobic szybko przyspieszyc i telepnac flotke Tak?!
-
ACS; riddi i Mephisto i Nick [New], No FeAr [B.A], kilerwaszpan [PiS] vs massa [MIT] - 40734,47% + moonkill TOP 1 ACS
massa - - Hall of Fame
PostRidi miales fart i to niesamowity gdyz ja z tego moona prawie nigdy nie robilem fs-ow Niestety wczoraj przez brak czasu i to ze moj synek jest chory musialem sie nim zajac Puscilem fs tam gdzie stala flota I zebym zszedl na dol normalnie tak jak zawsze przed praca A zszedlem jakies 17 min pozniej To starcia pewnie by nie bylo bo moona bym obronil i rollo nie zdjalby go Bo pz zle wyliczyliscie No ale coz stalo sie jak sie stalo i tyle Pogratulowalem ci na pw zrobie to i tu Graty Co do odbudowy ni…
-
Top 5 ACS; kotl3t [gRn], Szu [MiT] vs sandman [New] - 10179,11% + zbiórka
massa - - Hall of Fame
PostDzieki za pozdro % elegancki szkoda tylko zlomu No ale nic moze sobie odbijecie gdzie indziej GRATY!
-
TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming
massa - - Hall of Fame
PostGRATY Odkules sie lekko Top na latawce i odrabiaj straty Pewnie nie predko % bedzie pobity!
-
tatkojmb [MIT] vs Owocek [★NaAvi★] - 6191,28% Top 5 solo- czyli udana obrona przed agresorem :)
massa - - Hall of Fame
PostPatrze i nie wierze!! No coz nawet najlepszym sie zdaza SZO tatko! Owoc farciazu graty
-
TOP 6 ACS; boski i atas i kotl3t i massa [SCS], Szu [HYPNOSIS] vs sandman [New] - 9546,41%
massa - - Hall of Fame
PostDzieki wszystkim za wspolny lot Wyszlo elegancko Graty! Obroncy Szo
-
*TOP 1 ACS* kotl3t [SCS], tatkojmb [SCS] vs Keram [Hypnosis] - 23491.46%
massa - - Hall of Fame
PostDzieki za pozdro Szkoda ze poszedlem wczesniej spac Ale coz A wam Gratulacje!!
-
Witam wszystkich. Tym razem moge przedstawic wam cos lepszego TOP 2 Solo! Obroncy zbytnio nie pilnowalem ale wiadomo dopasc go chcialem. Z tego co ja zauwazylem flota zawsze wracala mu pod wieczor I dzis w polodnie skanuja okolice ujzalem ja stojaca bez opieki! Pomyslalem ze to nie jego godziny powrotu i postanowilem sprobowac. Jak widac oplacilo sie! Nie wiem dlaczego obronca zostawil flotke bez opieki, bo zawsze sie pilnowal Jakies 40 min po starciu zalogowal sie ale nic nie napisal. Wiec nie …
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
massa - - Hall of Fame
PostGraty panowie i pani macie nowe top 1 acs A i przetapiac macie co Na zdrowie!
-
Nastrro i tatkojmb i boski [SCS] vs Marecki33 [Gildia] - 9931,86% TOP 2 ACS !
massa - - Hall of Fame
PostJest nowe top 2 Graty panowie
-
SOLO; tatkojmb [SCS] vs buggy_87 [Emeryci] - 5514,74% top2 solo Andromedy
massa - - Hall of Fame
PostGraty Tatko %% jest naprawde zacny, zysk tez Teraz czekamy na nowe top 1 Buggy bywa taka gra wracaj i szo zycze
-
kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS
massa - - Hall of Fame
PostCytat od PanOwocek: „ @Massa, dla Ciebie moge za chrumkac- CHRUM CHRUM CHRUM- lepiej?? Ja sie czuje dobrze z tym co zrobilem i zadne sumienie mnie nie gryzie bo z Kotletem blisko nie bylismy. Patrze na to z zupelnie innej perspektywy i jest mi z tym naprawde dobrze. Pozatym widze ze barwy zmieniles, zostawiles sojusznikow dla silniejszego teamu- to chyba zdrada?:> Gdzie jest wiec szacunek Twoj do samego Siebie? Widze poprzedni sojusz nie odpowiadal i bales sie zlomu od SCS wiec dolaczyles donich…