Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam wszystkich! Lot w układzie także szybka akcja. Harry pewnie będzie zły bo miałem z nim na niego lecieć, ale obrońca zostawił na długo flotę Więc nie chciałem żeby ktoś inny go zrobił. Pozdro dla Minionków i do następnego! ST 17 Dnia 13-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.087 Pancernik 993 _________________________________________ Obrońca Darth Plagueis [TDO] _____________________…
-
Witam wszystkich! Po raz drugi dzisiejszego dnia. Tym razem jeszcze większy %% udało się ubić! Tutaj wielkie Dzięki za wspólny lot dla showtima!!! Pozdro dla Minionków! Ps: Coś dla spektakulantów: tą flotę też pewnie kupiłem! ST 16 Dnia 12-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 13.144 Krążownik 5.705 Okręt wojenny 2.852 Pancernik 1.000 _________________________________________ Agresor sho…
-
Witam wszystkich! Tym razem udało się upolować coś konkretnego! To moje pierwsze na tym unii 4-ro cyfrowe st. Tym bardziej cieszy! Pozdro dla Minionków! ST 15 Dnia 12-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.450 Krążownik 5.955 Okręt wojenny 2.637 Pancernik 800 _________________________________________ Obrońca Oddamm [LIGA] ________________________________________________ Mały transporte…
-
Witam wszystkich! Ten pan już po raz drugi ma przyjemność przelecieć się w moich reckach. Widać spodobał mu się wcześniejszy lot. Tym razem z lepszym zyskiem! Życzę mu naprawdę SZO! Do zobaczenia mam nadzieje. Pozdro Minionkom Do następnego! ST 14 Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Krążownik 3.480 Okręt wojenny 2.100 Pancernik 700 _______________________________________…
-
bobirek [CAZADOR] vs. harry_1802051 [Minionki] 335,08 do wojny (obrona)
massa - - Starcia Uriel
PostWidzę chelmek że u was gorsze zasady niż w wojsku Wyluzuj chłopie bo Ci w końcu żyłka pęknie hehe PAMIĘTAJ TO TYLKO GRA! Ciekawe czy sam siebie usuniesz jak wtopisz??? Graty hary!
-
Witam wszystkich! Nie ma co się rozpisywać tym razem takie małe co nie co mi się trafiło. Pozdro dla soja i do następnego! ST 13 Dnia 03-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.750 Pancernik 535 _________________________________________ Obrońca CEBULAK [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 1.030 Lekki myśliwiec 5.592 Ciężki myśliwiec…
-
Witam wszystkich! To moje 2 st dzisiejszego dnia tym bardziej cieszy. Sąsiad w układzie zostawił mi mały prezencik. Pozdro dla Minionków i do nastepnego! ST 12 Dnia 30-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor milano [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 488 _________________________________________ Obrońca Malin [W_S] ________________________________________________ Duży transporter 190 Lekki myśliwiec 2.500 Krążownik 36…