Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Wszystkich Procenty są to wstawiam, nic specjalnego. Ulubieniec całej unii, już po raz kolejny w moich reckach. Chociaż podziwiam go za wytrwałość, dostać tyle złomów i dalej klepać flotę. Pozdro dla sojuszników i znajomych. ST nr 7 Dnia 08-10-2018 01:09:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca Puchaty [EoA] _______________________________________________…
-
Cytat od Inkfernus: „Cytat od massa: „Cytat od Inkfernus: „Pieknie Ponczus cisniesz Trzeba sie w koncu wziac za najwiekszego z gRn co by przestal juz pyskowac i kozaczyc ” Po drugie ty akurat to możesz wziąć łopatki i iść do piaskownicy, bo troszkę przejrzałem forum i prawie wszystkie ST w których brałeś udział to twój nick był po prawej stronie. Zresztą ja już też prawie cię spakowałem brakło 6 min. Mój poprzednik też zrobił wcześniejsze top 1 na tobie. Także przestań kozaczyć bo ty sam nie jes…
-
Cytat od Inkfernus: „Pieknie Ponczus cisniesz Trzeba sie w koncu wziac za najwiekszego z gRn co by przestal juz pyskowac i kozaczyc ” Po pierwsze to nikt tu nie kozaczy tylko odpowiada na zaczepki. Po drugie ty akurat to możesz wziąć łopatki i iść do piaskownicy, bo troszkę przejrzałem forum i prawie wszystkie ST w których brałeś udział to twój nick był po prawej stronie. Zresztą ja już też prawie cię spakowałem brakło 6 min. Mój poprzednik też zrobił wcześniejsze top 1 na tobie. Także przestań …
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
PostCytat od Inkfernus: „Gratulacje Ghost..! Procent zacny, ale ewidentnie musisz spawac czolgi. Losiowi szczerze zycze Szo, zeby tym razem u mnie w reckach skonczyl Czworka mogl poczekac dwa dni i tobie konto oddac a nie sprzedawac lamie massie ” Lama to ty masz na drugie! Nie będę zniżał się do twojego poziomu. Zresztą i tak każdy cię zna i wie że krowa co dużo muczy mało mleka daje. Na każdej unii tacy śmieszni szczekacze muszą być! Starcie ładne %% zacny! Szkoda tylko złomu. Graty!
-
Witam Wszystkich! Witam się na nowym koncie i tutaj OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA 4-RECZKI !!! Postaram się podtrzymać Twoją passe. Jeszcze raz Dzięki ! Chłopina dobrze się pilnował do dzisiaj, wstrzeliłem się chyba między odświeżenie. Nie wiem czy będzie odbudowa bo obrońca nic nie napisał. Pozdrowienia dla sojuszu, dostawców i znajomych! ST nr 6 Dnia 02-10-2018 11:36:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery oddam [gRn] ________________________________________________ Pancernik 5.5…
-
Nahzehrer [F-F] vs. Halszka [KoJaK] ~ 2114.46% + dobitka recków - 379.78% + Sojuszowe Farmienie
PostGraty chłopaki obłowiliście się!
-
Witam Wszystkich! Po raz drugi dzisiaj. W progu się mieści to wklejam. Na kolejne zabawki będzie. Pozdro dla sojuszu i wszystkich znajomych. ST nr 5 Dnia 29-09-2018 18:41:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 2.730 _________________________________________ Obrońca Samirako [AxP] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 150 Lekki myśliwiec 1.610 Ciężki…
-
Cytat od Ponczo: „wiedziałem, ze ma sporo latajek, ale co i jak nie wiedziałem, bo zielony, a tak poważnie to ty naprawde kiepsko fote dobierasz , tak jak ci juz wczoraj mowił lama, tutaj na oko widac , ze lm by sie przydały, no ale twoje zabawki, twoja pisakownica ” Zgadzam się, ale napiszę jeszcze raz dla mnie liczył się czas lotu z lm-ami byłby o wiele dłuższy. Pozdro
-
Witam Wszystkich Wpadło mi kolejne małe co nie co więc podzielę się tym z wami. Chociaż zysk powinien być trochę lepszy tylko trachsim oszukał mnie. Gracz pilnował się cały czas do wczoraj. Lot długi bo 98 układów, ale udało się. Pozdro dla Gachy, soja i reszty znajomych. ST nr 4 Dnia 28-09-2018 23:52:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.100 Pancernik 2.580 _________________________________________ Obrońca…
-
Cytat od piwofil: „Po pierwsze gratki Massa, jeszcze raz się powtórzę: cieszę się, że moje konto trafiło do Ciebie. Robisz coraz więcej szumu i o to chodzi. Ciekawi mnie jednak skład floty, bo zauważyłem że niechętnie zabierasz LM do akcji, a niestety nastukałem Ci ich trochę. No ale w sumie w tej akcji jak byś wstawił je (jeżeli je jeszcze masz) z odrobinką KR (500) to dykty mniej by poszło i jakieś 10kk mniej strat. No ale sorki, że się czepiam, już tak mam. Zysk i tak jest fajnisty Obrońcy Sz…
-
Witam Wszystkich! Zbyt długiej historii przy tym złomie nie ma. Stało nie pilnowane to się zaopiekowałem i w recki spakowałem. KUPIĘ DEUTER pisać priv w grze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro dla Angelsina, Znajomych i Sojuszu! ST nr 3 Dnia 28-09-2018 00:30:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Krążownik 4.560 Okręt wojenny 1.865 Pancernik 2.168 _________________________________________ Obrońca SPYMA [DPZ] ______…
-
Witam Wszystkich! W nocy wpadło mi takie małe co nie co. Ten pan wylądował już 3 raz w moich reckach tylko tym razem z lepszym %. Poprzedniej nocy uciekł mi i obiecałem mu, że go dopadne i dopadłem. Pozdro dla znajomych i sojuszu! ST nr 2. Dnia 26-09-2018 23:58:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Krążownik 4.240 Pancernik 1.866 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Puchaty [EoA] __________…
-
Witam Wszystkich! W końcu mogę się przywitać jak należny po długoletniej przerwie w grze. Skład floty okrojony ze względu na 5:1. Zysk jakiś tam jest więc nie jest tak źle. Pozdro dla Kotl3ta(który znowu mnie w to wciągną), sojuszników i Senatora. ST nr 1. Dnia 22-09-2018 00:36:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.000 Krążownik 2.366 Pancernik 1.300 _________________________________________ Obrońca Mat…