Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Emeryci też potrafią. Pozdrowienia dla wszystkich Emerytów. Dnia 11-12-2019 22:54:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nastro [RENTA] ________________________________________________ Okręt wojenny 327 Pancernik 277 Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca KierowcaBombowca [LOG] ________________________________________________ Mały transporter 32 Duży transporter 663 Lekki myśliwiec 2.565 Krążownik 63 Recykler 80 Satelita słoneczny 35 Reaper 4 Pathfinde…
-
Witam Moje 1 St na tym unii. Pozdrawiam Dnia 03-12-2019 20:31:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nastro [RENTA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 131 Duży transporter 70 Okręt wojenny 120 Pancernik 126 Krążownik 125 Mały transporter 122 _________________________________________ Obrońca Vvings [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 21 Krążownik 193 Okręt wojenny 12 Recykler 21 So…
-
Aż żal patrzeć i serce się kraje!!!!!!!!!!!!! Ja nie miałem czasu na grę to dałem koledze pograć z którym grałem kiedyś, niestety to był wielki błąd! Aż nie wiem co mam napisać. Graty chłopaki. Cytat od GhosT.: „Nie udało się złapac rybki na wędkę bo uciekła na urlop A My panowie ciśniemy z planem dalej jeszcze trochę zostało ! ” Uciekła???? Nie bądź smieszny! Jesteś takim postrachem na unii. Ty najwięcej ciśniesz, gość co nie potrafi swojego własnego ST wyprodukować !
-
Witam Wszystkich Rozpisywać się nie będę, ale nie ukrywam, że cieszy mnie to ST jak żadne inne Obrońca chyba jeszcze się nie zalogował także nie znam jego zamiarów co do odbudowy. Pozdro dla soja,znajomych, dostawców ST nr 14 Dnia 31-10-2018 17:32:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 14.520 _________________________________________ Obrońca Inkfernus [RODO] ____________________________________…
-
Witam wszystkich Chłopina pilnował się dobrze, ale do czasu. Trochę dexu niektórzy przepalili na niego. Obrońca nic się nie odezwał także nie wiem czy odbudowa będzie, chociaż trochę flotki mu zostało. Pozdro dla soja, dostawców i znajomych. ST nr 10 Dnia 16-10-2018 23:25:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Gasmen [AxP] ___________________________________…
-
Witam Wszystkich Tym razem trafił mi się lepszy kąsek, chodź trash oszukał mnie bo pokazał 10kk mniej strat. Obrońca pilnował się dobrze, ale do czasu. Czy będzie szo nie wiem nic się nie odezwał. Miejmy nadzieję, że tak bo i tak nas mało. Pozdro dla sojuszników, znajomych i dostawców. ST nr 9 Dnia 11-10-2018 01:36:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 60.000 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 11.510 ___________…
-
Witam Wszystkich. Tym razem małe oranko się trafiło. Kilka osób czekało aż obrońca uzbiera 500k punktów( pozdro dla Koleta i Gachy) Suma sumarum wylądował w moich reckach. Pozdro dla soja i całej reszty kilikających. ST nr 8 Dnia 10-10-2018 01:52:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor massa [gRn] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 120.935 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca JASIUL […
-
Ja tylko napiszę Ahhhhh jak ja lubię tych spinaczy i dodam Hahahahahahahah dla Pana Ścierki! Co do tego, że ktoś myślał iż może będzie coś więcej no to niestety może brak czasu, może brak chęci, a może i coś innego. A teraz idę i wolę się "pobawić" z moją miesięczną córeczką , bo ludzie mają jeszcze życie realne, a nie tylko spine w grze. Agresorom Graty A co do obrońcy się spina, a wczoraj nawet się nie odezwał do mnie to nie wiem co oczekiwał.