Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 102.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Kromak: „szkoda troche ze akurat Hani, bo to chyba moj dawny sojusznik z n00bs - chyba ze sie myle ” nie mylisz się ten sam aczkolwiek nasze drogi gruntownie się rozeszły pozdrowienia

• Jak to zwykle rolą górnika jest zawsze bycie po prawej w st. Dzięki wszystkim odbudowa będzie na pewno. Ale każda strata trochę boli choć ja do tej gry podchodzę na luzie to tylko cyferki. Jak już napisałem yesmenowi flota niedopilnowana flota stracona. poprostu fs nie poszedł i to wszystko mój błąd nie sprawdziłem Tyle w temacie niema co się podniecać.

• Nic tylko pogratulować udanej zgranej akcji a obrońcy ?? no cóż konto flotowe, bez floty. Mimo wszystko odbudowy bo mało nas zostało.

• to i ja pogratuluje

• Agresorowi gratulacje , Obrończyni odbudowy po urlopie. Zaglądałem rzadko na forum ale widzę po postach niektórych poprzedników że nic nie straciłem dziecinada i tyle. Więc wracam do nieczytania forum a przynajmniej tego działu.

• Niema to jak upolować górnika teraz możesz zrobić parę przepałów graty csd latać pod ulem ta adrenalina Obrońcy szybkiej odbudowy bo straty dla górnika na tym etapie prawie żadne.

• Niema to jak skosić pełne trampki graty panowie na pewno ta sonda o tym przesądziła filu że wlocik się udał

• zamiast szykować chate na święta, ten sobie złomowanko urządza Graty udanego wlotu

• na plusie i to całkiem niezłym graty panowie . T-bag pewnie jakby ta super sonda przeżyła woziłbyś połowę zysku co

• Nieważne jak ważne że pykło, graty starcia a obrońcy odbudowy bo całkiem mało nas zostało. T-bag czyżby pazik tak cie w eko wkręcił

• 1:384 10 minut temu

• Sojusz DooM

Hani - - Wspominki

Cytat od Virus: „PS: Ink do końca był top 1? ” Cześć chłopaki kope lat ekstra ekipa najlepsze lata gry Po rozpadzie przeszłem do n00bs też fajna ekipa inka na tronie ja zmieniłem , potem po fuzjach wylądowałem i gram nadal na u68 pod nickiem hani cały czas na tym samym koncie, swoją drogą byłoby pięknie odtworzyć sojusz ale to nierealne bo nigdy raczej nie spotkamy się na jednym uni mi przynajmniej szkoda byłoby zostawić to konto, wyprowadziłem je po złomie z 1800 miejsca do top1, ale tylko dlat…

• emerytura

Hani - - DiD U68

Gratulacje decyzji pewnie nie jeden nałogowiec łącznie ze mną ci zazdrości powodzenia w realu i wesołych świąt.

• Zwiększenie ekonomi

Hani - - DiD U68

Cytat od Serdell: „Art uszanuj starych graczy ponad 280 osób co chcą zostać na x1 i daj nam wybór przy łączeniu czy chcemy x5 CZY X 1 . Popełniłeś wiele błędów i nagle na nekkar się poprawiłeś i widzisz wyniki z Uni 68 prawdopodobnie bd tak samo , nie podcinaj sobie gałęzi na której siedzisz bo stracisz na tym więcej niż sobie zdajesz ” Panowie ja też jestem starym graczem i nie podoba mi się robienie ankiet na zawołanie były 2 i w obu wygrała opcja x5 o czym my mówimy uszanujmy wole większości …

• Zwiększenie ekonomi

Hani - - DiD U68

Czyli co, mając dwa skrajne obozy i rozpiętość prędkości od x2 do x5 w przypadku wygranej jednej z opcji i rozkładzie głósów 258 (x2i x3 ) do 332 (x4 i x5) Nie wybierzemy czegoś pośrodku lub choćby x4 tylko dostaniemy skrajność? Proponowałbym nie ignorowac zdania 43% zainteresowanych. na tym polega demokracja

• jest to niezły pomysł bo wielu jest wiecznych urlopowiczów którzy robią tak lub podobnie jak to opisałeś albo budują przesadne floty na które paliwka nie mają

• Zwiększenie ekonomi

Hani - - DiD U68

Cytat od Serdell: „Cytat od ciap: „Cytat od Chris Matters: „Cytat od ciap: „ ” ” HrhrDo poniedziałku do 12:00. Jak pisał art na 1 stronie głosy za speed 2-5 zostaną zsumowane i porównane ze speed x1 - czy gracze chcą zmian czy nie. Prawdopodobnie decyzji jeszcze nie będzie o zmianie na konkretna wartość ” Dlaczego Sumujecie 4 koszyki kontra 1 Każdy liczyć osobno i największa ilość głosów zadecyduje jaki próg gracze wybrali a nie 4 vs 1 ” tu chodzi oto kto jest za zmianami a kto nie

• Zwiększenie ekonomi

Hani - - DiD U68

do tej pory gra zmieniała się pod gre flotą wiemy o tym wszyscy czas dać coś górniczkom

• Zwiększenie ekonomi

Hani - - DiD U68

Ja jestem na tak zmiany się przydadzą, można się dostosować zawsze był szum przy zmianach, kwestia dopasowania stylu gry do sytuacji.

• Aktualizacja hani Explorer 68 35.606.160 26.678.376 (27.5.2015) 46.954.314 18.465.696 4.998.384 3.214.296 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 40 33 33 33 33 34 33 33 33 33 33 33 33 34 34 34 34 35 34 34 34 35 34 35 34 24 18