Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Pięknie Panowie - ładny wlot i fajny zysk - czego chcieć więcej Przetapiajcie na jeszcze więcej lub "odłóżcie" na później AkCje zeSpołowe to jest esencja tej gry więc tym bardziej jeszcze raz graciochy !!! Obrońcy ... hmmm chyba kłopot z oddaniem sam mu się rozwiązał
Dzięki za pozdrowionka Graty wlotu na "czyściocha" - pokaźny zysk na dalsze kolekcjonowanie flo Przetapiaj na żelastwo by % był jeszcze większy !!! Agresorowi lepszego pilnowania konta oraz ... Szo !
Graty Ponury Jedyne co usprawiedliwia tą desperację "niebieskiego Gregora" to chyba, że bał się podstawki i wysłał takie flo Czasami trzeba się w czepku urodzić jak Ty Ponury bo taki prezencik pod dom - normalnie przetapiaj i dorabiaj pancków A Atakującemu Szo i następnym razem wystarczy "pińćset" krążków
bERNi piękna nocka - jest zajęcie dla stoczni Graty wielkie !!! Przetapiaj na eko bo do top1 jeszcze ci brakuje Obrońca faktycznie załączył (u) więc pewnie spotkamy się w innej galaktyce
Uwielbiam te Wasze wspólne loty wczesnym rankiem gdy ofiara jeszcze smacznie śpi Jak zawsze wlot na plusie więc jest OK - zwłaszcza, że ten plus jest sympatyczny tym razem !!! Graty i dalej motywacji do lotów Obrońcy chyba odbudowy w eko bo bunkier tylko korci (i nie wiadmo jaki by był to sie go rozbroi
Bunkier z zyskiem - czego chceieć więcej BERNI Dalej lataj i wSTawiaj by było widać, że coś się jeszcze dzieje na tym UNi !!! Brawo RETRO Bunkrowi SZO !!!
Ładnie pociśnięte - gratulejszyn Do wojny to podwójnie cieszy więc Tego krisu z sond ładnie przytuliłeś - po prostu Jackpot kryształowy Obrońcy Szo - uni młode więc warto jeszcze trochę pograć
Graty Panowie - jak zwykle hate musi się toczyć przy okazji RW powyżej 5k% No nic takie to już mamy czasy Ogame Wy tam przetapiajcie zysk i nie przejmujcie się "tym tłem" - oni ucichną w końcu a Wasze % będą tu zawsze widniały !!! Graty Szukajcie naSTępnych ofiar bo już nie mogę się doczekać by graciochy Wam sprezentować Ave RETRO !!! Obrońcy to ja nie wiem co ale ... spokojnego urlopu lub odbudowy
Graty bERN - widzę, że oSTatnio duety cię kręcą Najważniejsze, że tempa nie zwalniasz Przetapiajcie i czekamy na naSTępne owocne loty !!! Obrońcy Szo !!!
Pagon graciochy !!! Widać passa jest i na nowe puszki jak znalazł Przetapiaj i za chwilę znowu Ciebie tu widzę Obrońcy to chyba mniejszej wiary w bunkry - lepiej na kopalnie to przetopić
Graciochy Hammer i spólka - macie co przetapiać więc jest OK Szacun za wyliczanki - mi jakoś nigdy by się nie chciało Obrońcy chyba lepszych FSów i Szo !!!
Blade Szo - ale pewnie już odrobione straty Nie ma to jak EKOwiec lata for fun Przynajmniej chłopaki z WSNR mają na kogo latać Gratulacje Prowo i przetapiaj na puszki bo Wujo daleko w przodzie
Cytat od bERN: „Agresor na 5 gś wysłał tyle floty? Brawo on ” Chyba był zdesperwan lub nie lubi każdego z WSNR Nieźle Wam chłopaki siadło - gratulejszyn !!! Atakierowi - Szo !!!
Graty Ponurasku Zysku nie ma ale flota spadła i wleciałeś Nie ma co żałować cyferek Obrońcy Szo życzę - z tego całego złomu co zebrał spokojnie w tydzień flo postawi