Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 297.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Pifko - ładnie zezłomowany (szkoda, że Szo nie będzie ) - niestety FSy na taki sposób robione mają swoje wady Wy je wykorzystaliście - przetapiajcie na więcej latajek i grubszych STeków Wam życzę Dla Obrońcy - powodzenia w realu i odpoczynku od tego (ciach!) nałogu Moderator mntek:pseudocenzura
-
Cytat od kocurc: „Graty ładny push I ten skład ” Na początku myślałem, że to jakiś nowoczesny FS przez galę i potem zawróci bo się źle klikło Jak poszły skany to wiedziałem, że chyba na trzeźwo jednak
-
Niby spokojny dzień w pracy lecz nagle czerwone Atakuj i o dziwo aż 1h 22 minuty dolotu do mnie Brak na moonie floty tylko surka mozolnie zbierana na telepa. No cóż czasu jest trochę czasu to piszę do soja o pomoc. Jak zawsze można liczyć na sojuszników - podleciał @SalamAlejkum Ja swoje floty z 1 i 2 gali na Stacjonuj 2 sek przed dolotem floty przeciwnika też posłałem Na oparach ale wszystko doleciało. Atakujący nie opóźniał tylko co jakiś czas sprawdzał ale tylko atakowany moon (chyba słabe og…
-
Pięknie spakowane i wyczekane - zysk powala Do tego jeszcze Wam weszły dofarmy więc stocznie na majówkę zawalone robotą !!! Nie ma lekko spawać nowe latajki Obrońcy Szo - oby było bo to raczej chwila słabości
-
W końcu chwilka by móc pogratulować kolegom z soja - GRATY Panowie !!! Tak jak napisał @salam - zyska nie jest priorytetem. Przetapiajcie i szukać nowych celów !!! Obrońcy Szo jak tylko będzie chciał P.S. Piwko wymiata
-
Zawsze lubiłem latać na ACS jak tylko się pojawiło na OG - to też dało większe znaczenie sojuszom Graty za mobilizację sojuszową - coś tam do podziału macie !!! Więcej takich akcji - może naSTępnym razem i mnie zaprosicie Obrońcy Szo bo kulkę dostał to chyba tym razem warto !!!
-
Przeniosłem flo w nowe rejony i wyskanowałem - flota stała więc ... najpierw rece. Później flo wszystko co było i ... efekt poniżej. Pozdrowienia dla RETRO i całego buddy, ponadto dla RETRO z Wezn zwłaszcza dla blade (sorry za S&D ale obiecuje, że coś polatam). A teraz już raport Dnia 03-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Heptun [RETRO] ________________________________________________ Mały transporter 33 Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 265 Okręt wojenny 6 Krążow…