Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty Panowe !!! Takie akcje zawsze cieszą - wspólny lot i buuum - Obrońca w śmieciarkach !!! %%% na tym Uni już coraz większe i co otwieram ten dział to ostatnio co chwila TOP1 ACS Niby susza i celów brak - a tu takie kwiatuszki !!! Obrońcy Szo i czekamy na rewanż
Cytat od BROWAR: „ musze Cie zmartwić, ale 16% obowiązuje dopiero od godz. 12:00 dnia dzisiejszego, wiec to RW sie jeszcze łapie :)” Nie doczytałem - faktycznie jest jak piszesz !!! No nic jeszcze raz w takim razie GRATY !!! Przetapiaj i szukaj nowych większych celów (niekoniecznie mojej floty )
Sariel - bez pancerników ??? I taki zysk No to teraz przetapiaj !!! No i śmieciarków też faktycznie dorób bo szkoada surki dla innych !!! Graty wielkie !!! Teraz to pewnie kwestia krótkiego czasu by znowu Ciebie tu ujrzeć ! A Obrońcy no cóż - SzybkiejOdbudowy
Fajne St Graty za ukaranie natręta Agresorowi mniejszej pewności siebie za czasów "antyreguł" !!! Niby nie ma szans na zbudowanie obrony ale ..... z anty to możliwe
Graty wielkie !!! Jak pisałem wcześniej - polowanie na kuce rozpoczęte Nie żebym kibicował komukolwiek lecz to Uni na pewno nie będzie zdominowane przez jeden Sojusz !!! Obrońcy pakiecik i .... - znając kuce będzie
Graty wlotu !!! Niezły zysk i dla Obrońcy ten rogalik ! WYPAS !!!! Obrońca to chyba ma teraz dodatkową motywację do Odbudowy Kucyki się rozpasały po Uni - zobaczymy na jak długo Inni chyba też też chcą złomować !
Graty !!!! Cudo po prostu - wlot i jest moon Obrońca na tym etapie powinien być wdzięczny gdyż po odbudowie będzie sam złomował Zaraz mody ci każą zmienić ten STek na jazyk polski więc już przygotuj sobie nową wklejkę:) Jeszcze raz graty - naprawdę świetny wlot !!! Dorabiaj krążki i zbieraj na owieczki
Graty ST i chyba faktycznie czas gonić do przodu !!! Obrońcy Szo !!! Masz już krążki Ja chyba się starzeje albo ta antymateria to samo złooo !!! Człowiek powolutku ledwo jakoś się rozwinął, a inni za chwilę pancki będą stawiać Z utęsknieniem czekam na Epica