Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 47.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Soul Reaver [SITH] & hype [ZHP] & HwiNore [ZHP] & Blackbeard [ZJAWY] & Ragnar Lodbrok [ZJAWY] vs. Hellmond [BMJ] ~3506.33%
Tox - - Starcia Spica
Postchlopaki maja wojne a wy im floty niszczycie I to dla jakiegos smiesznego zysku bunkier sam robilem I wychodzilem korzystniej niz wy ale zostawilem [ciach] Administrator Forum Obraza:Flame
-
On 08-06-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Tox [M L] ________________________________________________ Battlecruiser 8.000 Espionage Probe 1 _________________________________________ Defender Anihilacja [Genesis] ________________________________________________ Small Cargo 21 Large Cargo 100 Light Fighter 1.082 Heavy Fighter 1 Cruiser 294 Battleship 226 Bomber 299 Solar Satellite 70 Destroyer 148 Battlecruiser 773 Rocket Launcher 5 ______________________________________…
-
Dnia 07-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tox [M L] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Nocny [STARS] ________________________________________________ Mały transporter 37 Duży transporter 854 Lekki myśliwiec 181 Krążownik 78 Okręt wojenny 600 Recykler 302 Bombowiec 700 Niszczyciel 13 Pancernik 9 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tox [M L] ___________________…
-
Pozdrawiam moich przyjaciół z M L czyli Brodatego Yossa, Mądrego Vegiego, Małpkę, Śliczną Martę, Dziadka którego nie znam za dobrze, zboczka kefa, eola, darka no i oczywiście ulubieńca wszystkich czyli meloda Pozdrawiam również najstarszego przyjaciela czyli Tyriona oraz buddy! Obrońcy jak najbardziej Szo Dnia 05-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tox [M L] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 116.811 Okręt wojenny 6.440 Pancernik 9.024 M…
-
ja nie mowie, ze zly sen jest super mega czysty, chodzi o akcje z tutaj, wiem, ze mike sprzedawał konto i za ile bo mam rozmowę z GG ja osobiście czekam na ga i czy cos z tego będzie czy nie jeśli nie to zwracam honor po prostu w tym starciu wszystko nie pasuje co do Ciebie wujo to nigdy nie posądzałem Cie o pusze bo wiem, ze grasz czysto i po prostu jesteś dobrym graczem a co do smoczków, waitów, sosów i innych to mam prawo mieć już odmienne zdanie ps: nie posądzajcie mnie o trzymanie (wchodzen…
-
nie wrzuca sie wszystkich ale top 1 acs wypadałoby nie prosze przeciez zeby wait wszystkie swoje pusze wstawiał b o nie dał nawet jednego ale TERAZ ŚWIĘTUJEMY TOP 1 ACS no to choć raz mógłby się pochwalić. Co więcej wiem, że ta zabawa kosztowała 300 zł a połowe złomu i tak zawinął pl1 czego mu gratuluje
-
Dnia 03-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tox [M L] ________________________________________________ Krążownik 6.666 _________________________________________ Obrońca mag ________________________________________________ Duży transporter 1.230 Lekki myśliwiec 6.485 Krążownik 3 Okręt wojenny 50 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 391 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Tox [M L] ________________________________________________ Krążownik 6.629 …
-
Blackbeard [ZJAWY] vs. Tyrion Oferma [SITH] & szamandeszczu [M L] 2449.21%
Tox - - Starcia Spica
PostPierwsza wspólna akcja od dawnaaa, dzięki i do następnego
-
frezer87 vs Kepus22-544,93%
Tox - - Starcia Spica
Postrmp dla gejuf jest
-
#37 On 31-05-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker szamandeszczu [M L] ________________________________________________ Light Fighter 55.000 Heavy Fighter 101 Cruiser 7.000 Espionage Probe 1 _________________________________________ Defender NotCry [Genesis] ________________________________________________ Small Cargo 131 Large Cargo 500 Light Fighter 10.000 Heavy Fighter 2 Cruiser 1.200 Battleship 70 Recycler 1.000 Bomber 2 Solar Satellite 224 Destroyer 2 Rocket Launcher 2…