Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-36 z 36.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@wakat Nie no, ręce opadają... Gracz Klaudek opuścił sojusz. 01.04.2019 21:57:48 Od: uniwersum 22 Klaudek opuścił uniwersum 22. Gracz Cyrax opuścił sojusz. 01.04.2019 21:52:22 Od: uniwersum 22 Cyrax opuścił uniwersum 22. Gracz Agresor Zlo opuścił sojusz. 01.04.2019 21:37:49 Od: uniwersum 22 Agresor Zlo opuścił uniwersum 22 Gracz KaszTTD opuścił sojusz. 01.04.2019 22:00:54 Od: uniwersum 22 KaszTTD opuścił uniwersum 22. tak na logikę,skoro opuścił,to musiał w nim być...
-
Napisze coś od siebie,jak ja to widzę. Punkt regulaminu który był łaskaw zacytować nam moderator, przypomnę : "Wszelkie manipulacje ilością aktywnych graczy w sojuszu oraz ogólnie liczebnością sojuszu (masowe opuszczanie sojuszu, masowe urlopy) są zabronione i mogą skutkować zakończeniem wojny porażką danego sojuszu. Ostateczna decyzja należy do moderatora działu Wojny." ma na celu,unikniecie sytuacji, przedłużania wojny,w której gracze jednej lub obu stron będą unikać gry poprzez masowe urlopy,…
-
R32 , czegoś Ty się nachlał ? To teraz Ty będziesz rozliczał,kto jak i kiedy gra,ile czasu poświęca i czy jest to jego główne zajęcie, coś chyba nie tak ? grasz jak chcesz,robisz fsa Twoja sprawa,nie robisz też,grasz w nocy,w dzień,nikt tu Ci tego nie komentuje, więc to Ty wyluzuj i nabierz dystansu ... Co do tych jaj jakie to macie,proszę przypomnij mi kiedy to stanęliście do wojny przeciwko WSNR-om ? w odpowiednim dziale takiej wojny nie znalazłem,a w naszej jakoś do żadnego starcia z Wami nie…
-
Uważam,że podanie "1.000" dla sojuszu Lumpy,jest znacznym nadużyciem
-
No i fajnie ,jest fun gra się dalej,procent zacny,flotki bogate,toć to topka , Isildurowi sz/o i graty zabawek które sobie uskładał a teraz : Cytat od NarImmor: „U22 :v :v :v :v Chociaż ten dex za intergale Wam się zwrócił? A wojnę i tak wygraliśmy. ” pisz co chcesz,masz takie prawo Dwie floty Wam padły,monów nie che mi się liczyć,więc o czym my mówimy ? Uważam że spartoliłeś zabawę, najpierw % i czasem trwania wojny,a później tym dziwnym zakończeniem, może i śmiesznym,może i sprytnym, ale co da…
-
GRATY dla wszystkich za: kawał roboty,zaufanie,walkę do końca,super zabawę Putinowi bardzo sz/o,jeśli to Ci pomoże, to nikt Cię nie sprzedał,7 godzin kliklania,transporty dexu, te ataki,sondy na fali, było co robić,tanio skóry nie sprzedałeś P.S. Takie akcje zawsze zachęcają do gry,natomiast warunki wojny przedstawione przez NarImmora (3 miesiące i 1%),zadziałały na mnie wprost odwrotnie...
-
GRATY Agresor,fajnie to wpadło ,skoro mówisz,że będziemy jednak RW wstawiać,to ok... bierzmy się do roboty
-
Ładnie to siadło,graty dla wszystkich (sojuszników szczególnie ) mam nadzieję,że następnym razem się dołączę Obrońcy (o ile będzie grał dalej) inwestycji raczej w eko
-
Cytat od NarImmor: „Cytat od Klaudek: „Rozumiem,że po tym " wyczerpującym " opisie jak doszło do starcia,każdy ma sobie wymyślić historyjkę dlaczego Angerfist się rozbił? ehhh forum schodzi na psy... ” Leciał w ACSie i jego "kompan" cofnął chwilę przed ” To poznajmy tego "kompana",za taki wyczyn nagroda nie powinna go ominąć
-
Fajny ST,jeden z lepszych na tym uni, GRATULACJE dla obu stron i oczywiście sz/o,pokazaliście charakter. Nie jest opisane co doprowadziło do starcia,rozumiem,że spadł monik ?