Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No prosze Cie, dopiero co sie wpisalem. Co za wyczucie czasu. Dopiero co mialem skany od niego. Chlopie, gratki jak zwykle, bo skila masz a checi tez Ci nie brakuje. Pozdrawiam
Nic dodac, nic ujac, jak moj przedmowca napisal - wszystko na swoim miejscu. Fajnie rozpoczales dzien Model. Gratki z automatu za 2 Twoje wloty! Pozdrawiam
No i siadlo, w koncu cos ruszyles dobrze ze bylo troche tych gesi to zysk jest lepszy. Dofarmiles na maksa wiec akcja wykonana od A do Z. Gratuluje po raz kolejny.
Witaj po urlopie. Ledwo zszedles z wolnego i od razu psujesz spokoj na uni. Jak widac wydobrzales na szpitalnym wikcie, malo kto chodzi glodny i nie ma zapalu na codzien po pobycie w szpitalu Super ze nadal masz chec do gry. Graty Panie kolego, witaj z powrotem Obroncy Szo bo troche stracil. Pozdrawiam
Bardzo ladnie zaczales nowy dzien, zysk jakis tam jest ale z tego co pamietam latasz for fun. Gratki! Obroncy zycze szybkiej odbudowy bo duzo nie stracil, napewno szybko odrobi straty
Znowu Ty? Powiem Ci ze tym razem jestem zadowolony z przebiegu. Prosta akcja jak sam napisales, lot, bum. Fajny dofarm i ladny PZ. Jak dla mnie to na 5-ke., tez bym tak chcial
No prosze RET, nie posadzilem Cie o taka ilosc gwiazdek Zysk przyjemny i ..... zgodze sie ze Zdobywca ze powinienes zaczac cos robic na Nekkarze. Poza tym razi mnie ta strata jednej gwiazdki doklep do 1k. Ogolnie podoba mi sie, przetapiaj. Obroncy odbudowy