Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Przejmowanie planet

Lord Bunkier Tytan - - Gra

Cytat od Truck driver: „Przede wszystkim nie ma bunkra nie do zniszczenia. ” Te same teksty od 12 lat słyszę A potem widzę, kilkaset LL i milion surówki leży sobie, kilka tysięcy LL i kilka milionów surówki sobie leży i to pod nosem TOP10 z Uniwersum. Dlaczego? Bo w grze liczy się zysk, co z tego że każdy bunkier można pokonać (zarzut jakby były floty nie do pokonania...) skoro mało kto będzie miał z tego zysk? Najlepsze floty złomują słabsze niemal bez strat a gdy za flotą stoi bunkier to rodzi…

• Urlop...

Lord Bunkier Tytan - - Zadawanie pytań

Czy jest jakaś możliwość by zdjąć urlop wcześniej, zwrócić się do GO czy coś?

• Mój błąd, ale chyba wiadomo o co chodzi.

• Taki pomysł na urozmaicenie gry, dodanie nowego pola bitwy - pola zniszczeń. Pomysł wygląda tak: powstaje pole zniszczeń, czy to po próbie księżycowej czy z wielkiej bitwy. Przy wyborze misji w polu zniszczeń pojawia się opcja ''zatrzymaj'', potencjalny agresor wysyła do pola zniszczeń swoją flotę z opcją zatrzymania na 1, 2, 3 godziny. Pola zniszczeń nie da się przeskanować falangą i nie wywołuje gwiazdki. Teraz każdy wlot recyklerów niesie ryzyko, nikt nie wie czy w polu zniszczeń znajdują się…

• kolonizacja

A ja wysłałem już z 40-50 kolonizacyjnych na różne pozycje i zastanawiam się czy mi nie odbija Trzeba próbować, może trafić się za pierwszym razem a może i za 30 nic z tego. U mnie ładnie trafiło się na pozycji 10, 248 pól ale niestety temperatury ma same dodatnie choć to lodowa planeta a obok jest tropikalna z minusowymi o pozycję wyżej. To trochę drażni. Z kolei na pozycji 15 ciągle w okolicach 130-140 czyli poniżej średniej dla uni. Z drugiej strony zastanawiam się czy kolonizowanie 1 dla sat…

• antymateria...

Chciałem kupić trochę antymaterii i w 'cenniku' są podane kwoty w złotówkach a przy danych do przelewu jest kwota w euro, jak mam to rozumieć? Już nieistotne.

• Jest coś takiego jak kalkulator odwrotu taktycznego aby przewidzieć czy się przeciwnik wycofa?

• Na jakich zasadach działa system ochrony graczy, znalazłem sobie cel, ale był za mocny abym mógł wygrać, zatem zacząłem budować flotę do odpowiedniego poziomu, ledwo wybudowałem 2-3 niszczyciele a patrzę w wiadomościach na raporty szpiegowskie a moje najświeższe raporty od białego gracza są już od gracza zielonego, kolejka w stoczni zapchana na 5 godzin i wszystko w gwizdek.

• Zauważyłem że na księżycu są przeciwrakiety i na księżyc można wykonać atak ale jednak na księżycu nie ma magazynu rakiet, księżyc jest zatem nie broniony czy pomagają mu przeciw rakiety z planety?

• Cytat: „Wygląda na to, że ta planeta kryje w sobie jakąś niespodziankę. ” Cytat: „ Szybka analiza planety nie przyniosła niestety żadnych rezultatów, a nasza flota jest już w drodze powrotnej. Będziemy musieli spróbować ponownie. ” Co robię nie tak? Ciągle nic nie znajduję.

• Skiny

Czy jest możliwość używania skinów lub jakoś inaczej sprawić aby przy szóstej kolonii ikonki planet się nie zmniejszały?

• Na Uni Quaoar ktoś założył setki konto o nazwie imperator, niektóre już są nieaktywne a niektóre jeszcze dla mnie zielone. Zastanawiam się, po jakim czasie od nieaktywności miejsce na planetę zostanie zluzowane? Nowy wygląd forum jest badziewny.

• Pamiętacie?

Lord Bunkier Tytan - - Wspominki

A mnie się właśnie astrofizyka nie podoba, wcześniej miałbym już 8 koloni a tak to mam 4 i już wiem że 7-8 będzie kosztować krocie a co dopiero 9 i dalsze. To chyba jest nierealne mieć więcej niż 8-9 koloni.

• Pamiętacie?

Lord Bunkier Tytan - - Wspominki

Witam Co u was słychować moje drogie farmy? U mnie jakoś leci oczywiście, po u16 bywałem krótko na kilku uniwersach, raz nawet w ST po przegranej stornie wylądowałem a obecnie gram na uOrion, buduję sobie Eko Gram też w World of Tanks Miło się mi wspomina u16 E: pamiętam bardzo dokładnie że na u16 trafiłem zupełnie przypadkowo. Pewnego dnia na początku wakacji w 2005 przyszedł do mnie kolega rano i mówi że ma super grę przez internet (ogame jest moja pierwsza grą online/mp), poszedł a ja się zar…

• Co da do myślenia? Zamkną 2-3 starsze uni i pozbawią kont 6000 osob, a zamiast tego otworzą 2-3 nowe i przez kilka miesięcy będą mieć 30000 kont. Rachunek prosty EDYCJA Czy kiedykolwiek połączono jakiekolwiek uniwersa?

• Cytat: „Ale cóż taka polityka GF ” No taka polityka ale co sobie wyobrażasz że nie będzie nowych uniwersów i każdy kto by chciał zagrać koniecznie będzie musiał konkurować z tymi z TOP100 co już mają po kilka milionów punktów?! To nie było by już fajna gra z szansą na wysokie miejsce, a jedynie dostarczanie świeżego mięsa dla wiecznie nienażartych graczy z pierwszej setki Nowe uniwersa są konieczne! Gracze ze starych uniwersów mieli już swoją szansę, swoje chwile sławy. Dlaczego zawsze ci sami m…

• Widzę że tutaj są same zbiorowe ataki rakietowe a co z 1vs.1? Lord Bunkier Tytan [ALLIANCE] vs. Knight [GRU] - 232% Bunkier