Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-592 z 592.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty zefir widać nie trzeba mieć jakiś mega flot żeby robić dobre zyski Tak jak Reaver mówi będzie na kolejne badanie albo jakaś część:-)

• I coś narobił??? Chłop aż konto skasował jak byś nie był tak pazerny i tylko jedna kolonię pojechał może by jeszcze jakoś to przeżył:-) a tak niestety takie ładne topowe konto poooooszloooo:-//// Szkoda naprawdę ale co poradzić życie:-)

• Zygunia coś Ty tak się mnie uczepiła? Przytaczasz i przytaczasz do mnie jakieś brudy podtykasz... Daj spokój już stare czasy nie wrócą a co się stało to się nieodstanie a zrobiłem jak chciałem prośba niech modek zrobi tu trochę porządku bo tylko śmietnik niepotrzebny.

• Cytat od zygunia: „Gruby, Graty kolejnego zyskownego ST, tankowanie pierwsza klasa, bedzie na kolejne loty!!! Filu popatrz na swoje podworko, to moze Cie oswieci: Qla > T-bag > Rolnik > T-bag ( Sojusz Misie ) A slyszalam nie raz , ze to takie beeee... przesiadac sie z konta na konto. Ciekawa jestem czy to ten wlasciwy T-bag siedzi na koncie Qla, czy ktos sie pod T-baga podszywa??? Przeciez istnieja mozliwosci zmieniania IP, bo sam mi kiedys (gdy byles jeszcze w Komornic) opowiadales na Skype jak…

• graty debiutu na naszym skromnym uni68

• Ajjj nie chce patrzeć Szkoda Pazik że Cię ustrzelil Komornik oj szkoda choć pewnie nie raz przepaly złapał, no ale w końcu mu się udało. EKO masz zajefajne szybko odbudujesz trampki ale szczerze to już nie chciał bym się wpisywać po tej złej stronie odbudowy jak najszybciej życzę dla Grubego graty trafienia. PS; Kaliber czy Ty nie potrafisz z kulturą się odnosić? Po niego znowu robić śmietnik u swojego kolegi....

• Uhu hu to żeś poszedł po całośći ładnie tego nachapałeś, Graty !

• Uuu dzieje się widzę dzieje:-)) wilku powrócił i znowu zamiata:-) gratulacje stary cisnij nie przestawaj!!!

• Sojusz DooM

Plushowy - - Wspominki

Cytat od Rumeq: „siema TBag , pamietasz mnie?” Heh Siema Rumeq oczywiście że pamiętam graliśmy razem chyba w DSF

• Sojusz DooM

Plushowy - - Wspominki

Cytat od Castellano: „A pamiętacie sojusz Hagemony ??? Jazona ... Devastatoora Darkness'a” Siemanko :)) chłoopaki z u48 Dev zagląda raz na rok albo rzadziej na forum jego konto na u68 jeszcze wisi w n00bs ze starego uni48 to w sumie mało kto został a szkoda bo faktycznie to były najlepsze lata gry pozdrówka dla wszystkich starych kompanów heh Smitty ty też jeszcze się nie wyrwałeś z nałogu

• No pod takim St to już koniecznie się wpisać trzeba zapewne przejdzie do historii Ah ten Aro i jego flota ehhh bez niego ciężko by było Gratulacje jak najbardziej dla agresorów a dla obrońcy hm raczej odpoczynku

• Można by było powiedzieć że dupsko urwałeś okut co do procenta Ale jednak z perspektywy zysku kolorowo nie jest ale wojtek zapewne się ucieszył :0