Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 592.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak Kromak dokładnie n00bs a wcześniej Primal u48 Nikos Witas Dev i wielu wielu więcej którzy dawno te nałóg porzucili zostało nas już tylko garstka Ale widzę że Ty się nie poddajesz i dobrze Ci to idzie heh nie odpuszczaj jak masz jeszcze chęci i czas bo ja to już tylko na pełnym relaksie od efeska do efeska, Panu T0mciowi szybkiej odbudowy albo hmm może lepiej pójścia w stronę Eko bo konto dość ma fajne
-
Cytat od Romano: „ps widzę nic się tutaj od uni 48 nie zmieniło żal , plącz , bo sam dupy nie ruszy żeby znaleźć a innym wypomnieć ale komu jak komu 3X chyba nie wypada mówic o Pushu ” I że ty grałeś na uni48 ??? Jeszcze pod nickiem Romano >??? Jakoś Ciebie nie pamiętam, jeszcze powiedz w jakim sojuszu ?
-
Fedain [COMA] & rollo [COMA] & Ciernik [COMA] vs. Krios [OCTOPUS] - 1.025 %
Plushowy - - Starcia U68
PostŁadna akcja super zysk zero strat - to jest moc Kolejnych równie pięknych ST życzę !
-
Po półrocznej przerwie znalazłem trochę czasu na poskanowanie okolic i coś tam się trafiło co prawda nie jakiś tłusty ale jest i cieszy bo rzadko bywam w tym dziale Pozdrówka dla Misiaków I wszystkich tych którzy chcieli by być pozdrowieni! Dnia 27-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor T-bag [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca guffcio [Explorer] ______________________________________…
-
Kin [BOSS] & dziadzia komornik [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Fredericus [TEMPLARS] ~ 1509.04%
Plushowy - - Starcia U68
PostTo akurat chyba zyskowniej wyszło Graty życzę orania kolejnych bunkrów z równie bądz lepszymi zyskami
-
dziadzia komornik [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Fredericus [TEMPLARS] ~ 8623.31%
Plushowy - - Starcia U68
PostA nie lepiej było za jednym strzałem to poskładać Z Kinem może by pykło za 1 Ale i tak graty Bunkrownikom mówimy stanowczo NIE