Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 592.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zwiększenie ekonomi

Plushowy - - DiD U68

Tak jak napisałeś Art : Ostatnia 3 ankieta z pytaniem : X5 czy x2

• Zwiększenie ekonomi

Plushowy - - DiD U68

Cytat od darq new: „Cytat od ZDOBYWCA1: „ ” druga sprawa nasza pierwsza ankieta nie była tak czytelna ja na tym uni jeszcze raz to podkreślę, dodam druga rzecz jeśli się robi takie ankiety to powinny one byc rozbione równocześnie na uniwersach po to aby mozna bylo zobaczyć większą ilość argumentów, zdań i wybór był nie pod presją, a tak znając wynik na u68 ktoś mógł głosować odwrotnie chocby mając drugie konto na przeciwnym uni, czy to jest poprawne ? ” Co do tej drugiej sprawy to faktycznie zgo…

• Zwiększenie ekonomi

Plushowy - - DiD U68

Cytat od JTR: „W sumie jak były 2 ankiety a jest jeszcze czas to dlaczego nie zrobić trzeciej? Teraz w zasadzie powinna być ankieta czy x2 czy x5, bo te prędkości miały pokaźną liczbę głosów, a nie wiadomo jaką prędkość woleliby gracze którzy wybierali x3 lub x4 . ” Zgadzam się Art może jednak jeszcze nic straconego Może faktycznie jak by była 3 ankieta wtedy nie było by żadnych niedomówień i oskarżeń.... Już nie chodzi tu o to że x5 i że będzie cieżo itp tylko bardziej miałem nadzieje że kiedyś…

• Zwiększenie ekonomi

Plushowy - - DiD U68

Patrząc teraz jak Nekkar obronił x1 to wiekszość miała kiedyś nadzieje że te unia się połączą (ja też) teraz szans takich nie bedzie a szkoda bo faktycznie to były dwa uniwersa bardzo zbliżone do siebie topkami i porównywalnie wyglądały ;/ Źle to będzie teraz wyglądało

• Zwiększenie ekonomi

Plushowy - - DiD U68

Jest BÓL i to duży BÓL !!!!!! Wiem to i rozumiem bo faktycznie gra dla takich graczy co budowali floty od zera do milionera przez 10 i wiecej lat praktycznie bez urlopów na pełnej [ciach] teraz ma faktycznie żal i nie dziwie się bo zapewne jak bym był na ich miejscu nigdy bym nie przyjął x5 bo sprawiedliwości tu dla nich nie ma i nie będzie ! Fakt jest taki że taką flotę co ma teraz Obs takie konto eko top 100-200 jest w stanie zbudować w hmmm rocznie minimum 30mld przyrostu także 3 lata i HEJ H…

• Zwiększenie ekonomi

Plushowy - - DiD U68

No to kiedy te wyniki Bo spać nie mogę hahahhahah A kto się tym przejmuje - ludzie traktujecie te cyferki jak ważną część swojego życia, weźcie poluzujcie pory bo już serio konkretnych wypowiedzi tu brakowało albo same żale albo jakieś kłótnie o Boziu ::/ Ogame zawsze lubiło zaskakiwać i robić po swojemu a my zawsze się potrafimy zaaklimatyzować także tak czy siak okaże się że wszyscy będą grać dalej kwestia taka że popłaczą trochę ponarzekają i tyle! Jedni przetopia flotę Zaczną grać EKO itp. K…

• Agresor nic nie zyskał łącznie 23kk heh dobrze to ujęłeś bo fakt nic nie zyskałes ale pokazałeś się na chwilę - pewnie kolejne za pół roku

• O proszę jednak znalazłeś troszkę czasu pluszaku:-) heh zysk jest dobry także przetapiaj na latajki czy tam Eko które ostatnio tak bardzo popularne się zrobiło:-)

• Graty łobuzie Ty zawsze masz jakiegoś niedzielnego BFSa i to jak pięknego przetapiaj na Pance. AMEN by powiedział rudi

• Ładnie Kamilu jednak szczęscie dopisało także nie ma co narzekać tylko skanować i handlować na deuter i latać :)))

• Zwiększenie ekonomi

Plushowy - - DiD U68

Niestety z przyzyczajenia usuwam wszystko co podsyła zakładka ogame i tak się stało że i skasowalem ankietę :-)) Przyszłość pokaże...

• Niezawodna maszynka do bunkierków Częściej z tego upa proszę schodzić zebysmy widywali Ciebie po tej dobrej stronie

• Gratulacje Paweł na urielu dobrze widzę szalejesz hehe emocje są Stejki padaja tak trzymać aby więcej i częściej pozdrówka!

• Może rewelacji nie ma ale wiadomo jak jest ciężko teraz z jakimś celem, nie dość że czasu potrzeba xxx to jeszcze ślęczeć w tych cyferkach;/ Reasumując dobre i to !

• Co to za gracz "aza" pierwsze widzę hmmm???? Zysk to powala że tak powiem nogi miękną Graty zygunia przetopu w stateczki !

• Graty kromka kolejnego pięknego Stejka cisniesz dalej !!!

• Coś tam pyklo ? A No Pyklo piękny zysk Can! Gratulacje

• GRATY Kromak piękny zysk wykreciles, Jedziesz dalej nie przestawaj

• Graty rudziak i częściej bywaj w tym dziale pozdrowka, Zysk masz także spawaj zabawki

• Cytat od Serdell: „Pekinie Filu w koncu mogę się cieszyć z twoich podbojów kosmosu dziękuje ze moje słowa cie zmobilizowały do walki bo już myślałem ze w zieles przykład z tbaga i robisz konto pod push dla Aro ale jednak walczysz dalej, piękny zysk pozdrawiam a obrońcy dalszego zbierania dla agresorów ” Tak pomyślałem że teraz Serdel może Ty weźmiesz bo patrzę że coś Cię dupa boli wystarczy że napiszesz na pw nie muszą wszyscy wiedzieć że chcesz kupić hahahahhaha