Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Wpiszę się tylko w tym najlepszym Bo Bańka Krisu miodek na usta Graty bo jest za co poszalałeś z tymi Stejkami ostro jak wisisz na upie to cisza ale jak zdejmujesz już to widzę się Sypie jak worka Rekord pobity i co tu jeszcze życzyć chyba tylko WESOŁYCH ŚWIAT skoro już urlop
Szkoda Ciernik Serio na tym uni będzie Ciebie brakowało kto jak kto ale Ty potrafiłeś zawsze wyjść z twarzą Osiągnąłeś naprawdę sporo w tych cyferkach lat ubyło ale wiem że żałował nie bedziesz ! Jak najbardziej powodzenia w Realu i WESOŁYCH ŚWIAT !
Cytat od Kromak: „mnie bardziej martwi , ze nie polaczymy sie z nekar. juz bym przebolal ta predkosc eko, ale gdybysmy mieli szanse spotkac sie z nekarem. dlatego jestem za polaczeniem ankiet i obrania wspolnego stanowiska dla obu uni, jakie by nie bylo. ” O włąśnie i tym pisałem wczesniej TO JEST NAJWIĘKSZY MINUT TEGO X5 bo prędkość walić to! będzie fajnie śmiesznie i slote non stop zawalone zamiast atakami to transporterami ze zwózkami ale żal dupę ściska że już nie bedzie szans na połączenie …
Obs nie przesadzajmy Takiej ankiety już nie bedzie na bank teraz gra się by tylko toczyła o to czy wiecej będzie ludzi na x2 czy na x5 bo zmiana będzie, Myślę że jak zagłosujesz teraz na x2 to i tak było by na plus dla starych wyjadaczy w końcu x2 to nie była by taka zmiana wielka ! A jak bedziemy tak się nad ankietami rozczulać i mieć różne zdania to w końcu zostanie te x5 i bedzie bez słowa....