Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 592.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, coś ponowie udało się "CoSieDzieje" wyskanować i ukręcić drobnego Stejka:P Skład floty taki a nie inny ponieważ brakowało Paliwka - choć i tak wygląda to nieźle ! Dzięki za zaproszenie i polecam się na przyszłość ponoć owca lubiła często uciekać przed wlotem, ale tym razem chyba coś jej/jemu wypadło:D Pozdrowienia jak ostatnio dla WILKA I MELCHIOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dnia 25-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] _______________________…
-
Nie obeszło się bez spiny hehe Jak by to to było, ale już tak bywa że jak mało czas to się różne rzeczy dzieją:P Dzięki Filu za wspólny locik dość fajnie to wyszło ;D Obrońcy może pójścia w EKo? Szybkiej odbudowy ? Co tam sobie życzy! Ja zapewne zbuduję jakąś kopalnie bo dość mocno się w górnictwo wkręciłem.... Pozdrawiam Pluszaków Wilka i Jarka których brakuje w naszej Paczce !
-
Co prawda zasługi tutaj mojej nie ma Ale wklejam za sojusznika Dzięki za zaproszenie CoSieDzieje częściej z urlopu schodź bo widać jak posakunujesz to zawsze coś tam znajdzie się, Pozdrowienia dla Misiaków Dnia 17-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Niszczyciel 40.000 _________________________________________ Agresor T-bag [MISIE] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 …
-
Cytat od Serdell: „Jednak moje słowa Misie chłopcy do bicia się sprawdziło rekordziści straconych % Gratulacje Ancymon Kojakowi SZ/O macie tam sporo ekonomów na pewno pomogą powodzenia ” Ten jak coś powie to naprawdę Kopara opada, człowieku daj już sobie spokój jak skończyłeś z tym uzależniaczem to nie psuj ludziom bardziej nastrojowej niedzieli Kojak miał wypadek samochodowy jak byś choć odrobinę przeczytał wyższe posty to może byś się zastanowił co wypisujesz! Ancymon graty masz nosa ! Kojak w…