Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 104.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Piekny @ponczox dales czadu. Szkoda, ze moje recki dolecialy sekundy po @Neferet Cytat od Neferet: „liczyłam że to Ink (wybacz, nie napiszę całego bo nie chce zrobić błędu w nicku) i zbiorę cały. ” Fernus Hahaha, niestety nie zdazylem tego wyskanowac i juz srubki lezaly, ostatnio do lotow w ogole sie nie przykladam bo dziecko mnie sie rodzi
-
Slabe jak na TOP1 i do tego bunkier ale % nawet ladny. @VIGO troche wiecej pokory i szacunku do przeciwnika... Taka pyszalkowatosc Cie zgubi Pozdrowienia od S-G Cytat od VIGO: „Agresor stracił łącznie 73.683.000 jednostek. ” Jak dla mnie to 1% to 100k zlomu, no chyba ze sie myle i KoJaKi zakrzywiaja nie tylko czas ale i procenty. Takze z tego co widze to 736.8% jest z Twojej floty
-
No coz, fajnie sie gralo na tym Uni, ale obowiazki w pracy i nowonarodzone dziecko to jak na Ogame juz za duzo. Takze trzeba sobie powiedziec dosc (zobaczymy jak na dlugo) Dzieki chlopaki z S-G za gre. Naprawde zgrana z was paczka. Szkoda, ze nie doczekalem uwalenia TOP1, ale wierze ze wam sie to w koncu uda. CHlopaki z WIAAARA, za gre na pocztaku tego uni, gdybyscie nie klepali tylko eko, to pewnie dalej bym u waslatal. Pora sie skupic na rzeczach przyziemnych. Ciekawe ile wytrzymam. Konto odda…
-
Gratuluje wyczucia... Co do pyskowek, to widzialem logi rozmow, wiec kolego popatrz na siebie bo wydaje mi sie ze to Ty wskoczyles do Uni i zaczales pyskowki i prowokacje. W S-G nikt na botach nie lata. Masz watpliwosci. Wyslij ticketa a nie morda szuraj. Pozdro dla kumatych. Nie dla pusherow i multikonciarzy!
-
Szkoda Szakula ale wydaje mi sie ze szybko cos postawi i znow bedzie was wyliczac. Kto nie lata ten nie ma
-
Nahzehrer nie chcial tego wstawiac, ale za moja usilna namowa pozwolil mi to zrobic za niego Cytat od Nahzehrer: „Wstalem w nocy zrobic FSa. KSkan kilku moonow i spac. A tu Hammer mi pokrzyzowal plany na wyspanie sie. Kilka razy grozil, ze mnie spakuje w recki. ” Kolega Hammer wczoraj w nocy sciagnal S-G pare moonow wiec jakis tam odwet musial byc. Szkoda, ze to nie glowna flota, ale na nia tez przyjdzie czas Ode mnie dodam tylko tyle: "Hammerku moj drogi... Moonow S-G sie nie sciaga " Dnia 06-0…
-
Ewidentnie "naduzyto tutaj falangi"... Zysk przedni, chyba juz poza zasiegiem... Ale coz, sprobujmy
-
Ladnie huknelo!!! Czyzby trzon Neme nie umial pilnowac swoich pushowek?
-
Cytat od LaresiK: „Tak jak opisałem Skanowane było zanim wylądowało na banie a dlaczego tak się stało nie mam pojęcia możne po dzisiejszym zamieszaniu coś zawiodło, ale tutaj już nie pomogę bo nie mam z tym nic wspólnego. Sam bylem w szoku jak zobaczyłem g przy nicku. A konto już dawno nie wisi na banie, kolega widzę niedoinformowany. ” Dlatego tez pisze ze strasznie dziwny jest ten STek. Nigdy przez prawie 12 lat grania w Ogame nie widzialem bana bez urlopu tylko na czas lotu... Zaraz po Twoim …
-
Bardzo ciekawy ten STek. Obronca dostal bana bez urlopu, poczym dostal gonga, na koniec bana tuz po gongu mu zdjeto. Duzo osob na niego lecialo, ze mna wlacznie, tyle ze ja wystartowalem minute po banie a RObercik byl widac albo szybszy albo lepiej wtajemniczony... Jesli to bylo czyste to graty, jesli nie to coz mi powiedziec... Znajomy, znajomych, znajomym...