Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 104.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pycha nie pozwala KoJaczkom opozniac, bo po co... Piekny zonk. Gratulacje, a Tyrionowi troche wiecej rozwagi i SzO
-
Zastanawialem sie skad nagle takie zapotrzebowanie na dex... Teraz juz wiem. Huknelo solidnie takze gratulacje. Cale szczescie kura nie skonczyl w reckach, wiecie kogo....
-
Gratuluje ubicia Azaona. Majsiol i piat to za to ewidentna wystawka (Piat nigdy nie trzymal floty na moonie). Kiedys wpadniesz... Jak kazdy zreszta, chociaz w sumie znajac Twoje uklady z GO to smiem watpic... Skany sekundy po wyladowaniu FSow na aktywce sa tego doskonalym przykladem
-
Cytat od PogromcaLosiow: „Gratz Czwóreczka Powiem Ci, że to Twoje TOP solo mnie cieszy podwójnie, no chyba wyjaśniać nie muszę. Inkfernus chyba tylko tyle mam Ci do powiedzenia, czekaj jak to było ? "Nic nie pokazałeś na tej unii" to Twoje słowa, hmm a Ty co pokazałeś ? Chyba nic więcej nie muszę dodawać, poćwicz i skończ gadać głupoty, że unii martwe, bo są targety. Dziwi mnie fakt, że wyszło z Ciebie top 1 solo Czwóra przetapiaj i niszczaj, a inkfernusowi SzO ! ” Troszke wiecej pokazalem niz t…
-
Pogratulowałem prywatnie pogratuluje i tutaj... Ładnie to czwórka wyczułes. Wziąłem dzieciaka na mecz Celticu i FS poszedł z telefonu na szybkiego, zamiast na 30% poleciał na 100% bo się ekran dotykowy w IphoneX zmulil (pozdro dla BTC, błagam niech go ktos w końcu ubije). [ciach] Odbudowa nie wiem czy będzie, to Uni jest i tak martwe wiec nie wiem czy jest sens. Tylko KoJaKi i my, reszta to bunkry... no i Tereferki sorry Ogólnie jeszcze raz gratuluje, pozdrawiam i życzę powodzenia. Super Moderat…
-
Wypada tylko szczerze pogratulowac, teraz ten procent juz napewno dlugo nie zostanie pobity... A Fazie SzO i wszywki co by na przyszlosc pamietal o flocie przed piciem
-
Starcie wygladalo na smierdzace, poza tym ilosc starc ziela i czestotliwosc wstawiania zaczela mi przypominac ilosc starc Gotreka sprzed bana, no i patrzcie... Ale teraz wrocil Gotrus wiec pewnie bedzie chcial ziela dogonic, a to oznacza tylko jedno... Przez takich jak oni odechcialo mi sie tu latac i klepalem eko... Moze teraz czas poszukac jakiegos sojuszu i zaczac latac...
-
Musze kupic wycieraczki do ekranu bo zaplulem sie jak zly !!! Pieky wlot i prezes na zwolnieniu. Ciekawe co na to Phokuhatuha no i kto sie przebral za tego pomaranczowego klauna? Graty starcia!!! Trafione przednio!!! Obronczy SzO i zluzowania pogladow bo kraj sie wyludni:P