Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 104.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Bethar: „Liczyłem, że dojdzie do grubej bitki całego unii bo niemalże cały dzień przegadałem z połową topki czy ktoś jest chętny ale najmocniejsze jednostki z pozostałych sojuszy uznały, że jest to nieopłacalne, nie chce im się, mają kogoś w buddy i że ogólnie to zarobiony jestem Pytanie jest jedno po co im floty skoro nie potrafią ich używać i wykazać się "skillem" tak jak to jest napisane wyżej. Konto po czwórce się marnuje, bo takiej okazji drugiej już nie będzie a zdradzę tylko tyle…
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie... Mielismy tego nie wstawiac, ale po namysle, stwierdzilismy ze podzielimy sie z wami ta ciekawa akcja. Zaden skan - lot -bum tylko cos bardziej ambitnego Geneza tego wszystkiego zaczela sie wczoraj wieczorem, kiedy wyskanowalem Bethara uklad od siebie. Po obserwacji i probie lotu (oczywiscie przepal) kolega puscil FSa na noc. Patrzac na uklad jego planet postawilem na to, ze pewnie szkoda mu dexu wiec wyslal FSa na jakies PZty. Po wyczekaniu puscilem GSy na m…
-
Cytat od massa: „Cytat od Inkfernus: „Pieknie Ponczus cisniesz Trzeba sie w koncu wziac za najwiekszego z gRn co by przestal juz pyskowac i kozaczyc ” Po drugie ty akurat to możesz wziąć łopatki i iść do piaskownicy, bo troszkę przejrzałem forum i prawie wszystkie ST w których brałeś udział to twój nick był po prawej stronie. Zresztą ja już też prawie cię spakowałem brakło 6 min. Mój poprzednik też zrobił wcześniejsze top 1 na tobie. Także przestań kozaczyć bo ty sam nie jesteś w stanie zrobić n…
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
PostCytat od Cichy_Buch: „Cytat od massa: „Cytat od Inkfernus: „Gratulacje Ghost..! Procent zacny, ale ewidentnie musisz spawac czolgi. Losiowi szczerze zycze Szo, zeby tym razem u mnie w reckach skonczyl Czworka mogl poczekac dwa dni i tobie konto oddac a nie sprzedawac lamie massie ” Na każdej unii tacy śmieszni szczekacze muszą być! ” a Ty na każdej unii "kupiłeś" już konto że wiesz takie rzeczy? (sory ale nie mogłem się powstrzymać:) ) GhosT piękne bum! ” Akurat tu sie kolego mylisz bo ja na kaz…
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
PostGratulacje Ghost..! Procent zacny, ale ewidentnie musisz spawac czolgi. Losiowi szczerze zycze Szo, zeby tym razem u mnie w reckach skonczyl Czworka mogl poczekac dwa dni i tobie konto oddac a nie sprzedawac lamie massie
-
Cytat od CBR: „Pierdykło całkiem porządnie,GRATY SOS .Agresorom Szo,Ciekawe co maja do powiedzenia?Pewnie PUSH hihi,Czekamy na ich wpisy z niecierpliwoscia ” Zielu nie ma jaj by pogratulowac...
-
Procent powala, takze jak nie lubie Gotreka tak gratulacje. Atakierom SzO. Ps. Szkoda ze zielu tylko pancer sonde dolaczyl, juz myslalem ze ubity a tu dalej sie bede z nim uzerac...
-
Witam wszystkich... Dawno mnie tu nie bylo... Przynajmniej po lewej stronie. Jako, ze miesci sie w progu i ciagle czytam raporty KoZaCzKow to stwierdzilem, ze dla odmiany wkleje cos od siebie, zeby nie bylo ze tylko oni na tym Uni graja... Akcja z cyklu, falanga + cala flota w jednym slocie na powrocie z ataku na planete (kolega mial moona ale chyba nie wie jak go uzywac) = srubki Na planecie jeszcze stalo troche wiecej srubek ale Gasmen spanikowal i zamiast chociaz troche zlomu podebrac i miec …