Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Wszyscy we wsi wiedzo że Lucjan spać nie lubi i kosi kto co zgubi Nieźle nieźle, idziesz jak zUy!
Ładnie Don się obłowiłeś ostatnimi czasy będzie za co paliwko kupować hehe PEACE!
Szkoda Robciu że kończysz ale wcale się nie dziwie patrząc się na to co za oknami wyczynia pogoda Graty wlotu i mam nadzieję że jeszcze do nas wrócisz! Don jak zwykle na podczepke xD
Popieram przedmowce, Oddam T juz pewnie niedlugo zniknie wiec i konkurencja przepadnie Wandal podpuszczam Cie
Trawa jest zielona a Blancos 2 bramki do 1 Jeszcze Lucek niech coś ustrzeli i znów koło się zatoczy, oby tak dalej!
Coś tam defensor próbował podbierać, ale lepiej już było zostać na klopie Graty, jeszcze trochę a nawet klopa nie będzie trzeba do wyzbierania śrubek,
Jeszcze antyrece z tamtego starcia mu spakowałeś także równowaga w kosmosie przywrócona no i 200kk przytulone,
Bardzo zacny farming czas zrobic turborece
No tak przeciez jakzeby inaczej, Blizny dawno tu nie bylo za chwile Lucek i Widmo i znow sie kolo zatoczy xD
xD to sie worek rozprul w pol w drodze z miesnego bo stek za stekiem wypada
No to sobie przytankowales solidnie tym razem hehe ale mam nadzieje ze dexik dzis wezmiesz? PS. Pozdrawiam Sir SmokeALot ktory wlasnie na mnie lecial ja pale wiecej
Dominacji w dziale ST ciag dalszy zaraz cala strona bedzie w Waszych stejkach Good job!
ta zrozpaczeni, msg do soja mowi wszystko Blizna kupi dex Graty gosciu, co ST to ladniejsze, teraz jakas 5 cyfrowka
No i taki zysqu mi sie podoba hehe top w eko
Nie ma to jak spokojny lot po 35kk zysku, przy okazji stajnia przewietrzona
Jedni dykte kupują inni sami się po nią fatygują Graty trzebienia jak popadnie, oby tak dalej!
Zgadzam się z przedmówcami xD Po choooy Ci te CMy Maestro ? jakiś sentyment zapewne, może lepiej nie wnikać
No Widmo w końcu jakiś STejk na miarę Twojej floty Przetopu w turborecki życzę ;D
Dokładnie - teraz już poleci z górki hehe graty i czekam na więcej
Dokładnie tak jak pisze przedmówca, miło Cię widzieć na oraniu nie oddaniu Oby passa trwała nadal!