Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ja cisne do GSu po popcorn i siadam wygodnie hah co tu się nie dzieje, jeden po drugim no no panowie dzisiaj to dajecie popis, już się nawet po to lecieć nie chciało tylko pod dom trzeba było nie wiem, nie osądzam, jednakowoż patrząc się na to wszystko to brakuje tu tylko żonglujących małp na grzbietach słoni skaczących przez poręcze
-
Sie nie odniesie bo sie siedzi na banie sie xD Pewnie czytajac te wszyskie posty w jego kierunku wlasnie konczy gryzc 2ga klawiature popijajac swoim tlustym ego, dajby mu sie czkawka odbilo tak wielka jak jego nadmuchane mniemanie o sobie Graty nieznajomy, me serce sie cieszy widzac ze w koncu nie tylko ja przesladuje tego czlowieka za jego styl bycia, wrog mojego wroga jest moim Peace!
-
Ja to jestem tylko ciekaw, kiedy najt wpadnie do działu jak już mu zdejmą bana na forum za brak 5 klepki i zacznie wypisywać że to nie on tylko ten kto od niego konto kupił No cóż, obrońca został podsumowany pięknie w opisie tego starcia, to człowiek niezrównoważony psychicznie, mający się za boga tej gry i osobe która ją przeszła w prawo i w lewo kto miał nieprzyjemność grać z tym osobnikiem ten wie o czym mowa i powinno się na każdym nowym uni na którym będzie grać zakładać temat w dziale DID …
-
Najważniejsze że najt sobie do sygny dopisał Bellatrix top 3, po 2 tygodniach na tonie anty, jak na każdym innym z resztą Gratulacje za ubicia [ciach] i pro plajera który na każdym uni sobie rodziny szuka, co jeden to brat, chyba jakiś kompleks odrzutka najtowi wiecznego urlopu i banu z kasacją na forum, źle mi się na niego patrzy ;D [ciach] Super Moderator Ruda:obraza i prowokacja
-
Bijcie się zamiast beczeć chciał wojny to niech sobie robi, póki co to wykazujecie się brakiem cojones zamiast pokazać że wojna oznacza krew pot i łzy To chyba ja napisałem że Winter ma nowego pupilka, ale jak chcą trzymać największego pushera u siebie to niech sobie trzymają, dla mnie przegrana sprawa. Napisałem też że takie proszenie się o przyjęcie do sojuszu uwłacza godności mężczyzny bo prosi się świnia i ktoś bez honoru, jak nie chcą i wywalili "dla żartu" to wojna jak najbardziej się nale…
-
Cesarz Lucyfer [BOSS] & wandal [BOSS] vs. ZlotY ChlopaK [LEGION] ~ 12759.21%
Ezio - - Starcia Zibal
PostPost powyżej mówi wszystko Fajna wycieczka Panowie, szkoda tylko tych owiec Wandy
-
Sen? Odpoczynek? Pauza? Nie takie rzeczy to nie z Lucjanem, czuwasz Mordo 24h na dobę i nie popuszczasz nikomu [ciach] z zyskiem, satysfakcja z ubicia anty [ciach] się liczy i to z sojuszu który ponoć złomuje ponoć Graty Szeryfie i zbieraj na te turbo w końcu i później top w masę PC bo to przez to się nie przebiłeś!!!!! Yooo Administrator Forum Toadie:Wulgaryzm, obraza