Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: BOSS [BOSS] vs Shinigami [SHIN] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: 3. Preferowany system liczenia: - system procentowy (%) 4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy podliczyć % lub straty uzyskane ze wszystkich zamieszczonych rapor…
-
z czego ja mam wam się tłumaczyć nooby? zakładam temat taki jaki mi pasuje a jak komuś nie pasuje to niech się nie patrzy, walnąłem gracza koszmar i tyle mnie interesuje, a czy po moonkillu, liczeniu z pz czy na podstawce - nie intarara mnie to. kto wam broni namówić znajomego żeby grał na tym uni jako gsówka, wesprzeć go na początku na rozwój surowcem a później kazać mu klepać gsy? nie wiem, ale widać macie takich znajomych którzy tylko lampią się na siebie.
-
Niestety pojawiły się pewne komplikacje przez które część złomu trafiła do obrońcy xD kubańczyk sorry AVE BOSS Dnia 04-07-2018 06:38:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gg26208019 [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 99.879 Lekki myśliwiec 488.461 Ciężki myśliwiec 81 Krążownik 15.632 Okręt wojenny 6.000 Pancernik 23 _________________________________________ Obrońca Koszmar [SHIN] ________________________________________________ Mały transporter …
-
Dzięki za zapke Weedy AVE BOSS Dnia 03-07-2018 21:56:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor gg26208019 [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 512.270 Ciężki myśliwiec 82 Krążownik 14.925 Okręt wojenny 6.000 Pancernik 23 Mały transporter 40.000 _________________________________________ Agresor Weedy_idzie_za_wami [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.570 Okręt wojenny 1.036 Pancernik 1.061 Mały transporter 54.104 Kr…
-
Widmo_idzie_z_przodu [BOSS] & Wandal [BOSS] vs. Wiewior [Z-S] ~ 13245.87%
Ezio - - Starcia Zibal
PostGraty Panowie, coraz więcej sojuszowych akcji co mnie bardzo cieszy Topić na fruwajki i nie chce słyszeć o żadnych zakończeniach !!!
-
Wandal [BOSS] & Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] vs. Jolaos zawadiaka ~ 16228%
Ezio - - Starcia Zibal
Postjaki sojusz, taki szpieg
-
Wandal [BOSS] & Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] vs. Jolaos zawadiaka ~ 16228%
Ezio - - Starcia Zibal
Postja tam nigdy nie widziałem gsów na koncie peace
-
TajemniczyMagZielarz [BOSS] & WhiteTajger [BOSS] & Wandal [BOSS] & infi_idzie_w_dol [BOSS] vs. Miyavi [H-U] ~ 14402.72%
Ezio - - Starcia Zibal
PostPięknie Panowie, nawet po podziale na 4 bardzo smacznie to wyszło! Oby więcej takich sojuszowych akcji i będę wniebowzięty !!!
-
MasTasZ [RETRO] & GramBezInternetu [RETRO] & SalamAlejkum [RETRO] vs. Testie_Oddam [SLG] ~ 14875.83% TOP 1
Ezio - - Starcia Aquarius
PostMilo widziec Mastasz ze surka z poczatku uni na rozbudowe nie poszla na marne Graty ubicia tego co mial w zwyczaju slepo wierzyc pogloskom i swojemu panu syndromowi Pozdro, Hala Madrid