Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 289.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A jak wszyscy wrzucają to i ja sobie wrzucę Pozdro Buddy i AVE BOSS Dnia 24-07-2018 18:56:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ezio [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 34.262 Okręt wojenny 14.070 Pancernik 5.702 _________________________________________ Obrońca Xbot65 [TSW] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 20.892 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 5.333 Recykler 10.351 Bombowiec 12 Niszczyciel 120 Gwiazda…

• Nie wiesz o co chodzi koleś to się nie wypowiadaj, do tablicy został poproszony luk154 nie ty więc się nie wcinaj. On wie jak pazerny jest więc nie wiem po co się wypowiadasz. Do reszty się nawet nie odniosę bo nie chcę bana dostać 4 ever na forum, jedno konto już zaprzepaściłem, i ostatnio 10 dni bana zafundowaliście mi przez wasze szczekanie. Tak więc, kończę odpowiedzi na wasze nędzne wypociny.

• Wbijasz w nasz temat wojenny i wyskakujesz do mnie z prowokacyjnymi tekstami i czego oczekujesz w zamian? Ze Ci kielicha postawie i podpisze sie pod tym co piszesz? Sorry gosciu ale cos Ci sie pomylilo ewidentnie, uleglych to sobie szukaj na Roksie

• Ale to nie nasz problem tylko wasz. Skoro nic realnie nie możecie nam zrobić, to po co dalej szczekacie na forum? Ty luk154 już raz pokazałeś na co cię stać a zarazem jak pazerny jesteś, lotem po 35k surki na mojego znajomego Faktycznie, komu my wgl wojnę wypowiadamy ja się nie ruszam po mniej niż 30kk zysku a przeciwnik lata po 35k dysproporcja kosmiczna Do postu wintera szkoda się odnosić, sam już wystarczająco pokazał, choćby w wojnie, jaka dobra z niego farma

• Cytat od luk154: „"Jeśli przywódca sojuszu SHIN podpisze się poniżej za zmianom progu, wojnę uznajemy za nieważną z powodu braku sensu zabawy z tak słabym przeciwnikiem" - gratuluję zdobycia tak wysokiej pozycji aby być ponad regulaminem i moderatorem i móc samemu decydować o nieważności wypowiedzianej przez siebie wojny w dogodnym dla siebie momencie " ” Nie kończymy, ustawimy próg 50% i będę wam wszystkim wjeżdżał 80x dziennie i zbijał satki z planet, po prostu o tym marzę Skończ szczekać, jed…

• Z jednym się zgodzę, ta wojna od początku nie miała sensu. SModzie Wakacie, proszę o zamknięcie tematu i uznanie całości za nieważną.

• W imieniu BOSS deklaruję, że jeśli próg 333% jest dla SHIN za wysoki i chcą obniżenia progu do 100%, biorąc pod uwagę fakt że mamy tu prędkość ekonomii x7, 80% PZ ze statków oraz 30% z obrony, to są rywalem niegodnym zwracania na nich jakiejkolwiek uwagi przez co czujemy się już zwycięzcami w tej batalii w której jedna strona działała a druga szczekała, doszukując się dziury w całym zamiast przekroczyć ten śmieszny próg 333%. Jeśli przywódca sojuszu SHIN podpisze się poniżej za zmianom progu, wo…

• Buahahahaha ależ musi ci być przykro że dostajecie wciry Popatrz sobie po wojnach na innych universach, nasz próg jest po środku średniej Poza tym widzę że chcesz zmniejszyć próg na siłę co by nam po satkach latać, tak się niestety nie stanie Napisałem do Wakata o dokładne wyjaśnienie zaistniałej sytuacji No to, kolejne Ezio [BOSS] vs. luk154 [SHIN] ~ 451.16% Dnia 22-07-2018 04:29:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ezio [BOSS] ________________________________________________ Mały…

• Jesli agresor zebral zlom w calosci, to nalezy uznac 764,73% na konto sojuszu agresora Pierwsze koty za ploty, powodzenia obu stronom

• hahaha no to sie sam zdziwilem coz, nie ma ludzi nieomylnych, no chyba ze Wakat Fartownie do przodu, teraz przynajmniej mam wzor i jasnosc co do tego jak liczyc, przeciwna strona rowniez i mysle ze nam to sporo pomoze w toczeniu batalii dezinformacja najgrozniejsza bronia wojen

• Cytat od JDevil: „Złom w całości zebrany przez obrońcę. Ezio [BOSS] vs. Ser Bob [SHIN] ~ 444.57% Dnia 18-07-2018 17:27:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ezio [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 11.111 Okręt wojenny 11.111 _________________________________________ Obrońca Ser Bob [SHIN] ________________________________________________ Krążownik 1.012 Recykler 200 Satelita słoneczny 225 Wyrzutnia rakiet 4.223 Lekkie działo laserowe 8.779 Działo Gaussa…

• Miał być farming na 30kk zysku a są plecy, no cóż nie każdy ma turborecki Straty jednak mniejsze po mojej stronie tak więc % dla BOSS Ezio [BOSS] vs. Ser Bob [SHIN] ~ 444.57% Dnia 18-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ezio [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 11.111 Okręt wojenny 11.111 _________________________________________ Obrońca Ser Bob [SHIN] ________________________________________________ Krążownik 1.012 Recykler 200 Satelita s…

• Graty Wandalu, sam na niego latałem chyba z 5 razy ale zawsze trochę brakło oby passa trwała nadal

• Raczej z 1:440 albo z 1:60

• Gdybym pozbierał to bym nie wstawiał, a tak ku przestrodze i w sumie na przekór wioślarzowi wrzucę Pozdro BOSSy i Yenn Dnia 18-07-2018 10:02:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ezio [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 36.924 _________________________________________ Obrońca KrystianQQ [RLR] ________________________________________________ Mały transporter 8.756 Duży transporter 50.000 Lekki myśliwiec 5 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 110 ____________…

• Biedny Weedziak, co się chłopak odbuduje to ktoś mu zabawki popsuje Dobrze że tym razem to Ty dobra duszyczko bo wierzę że zrobisz z tego pożytek Gość tu częściej i z jeszcze większymi ST, tylko zostaw już BOSS

• Hue hue hue po takim czasie!!! Koleś raz już miał sztylet przyłożony do gardła aaaaale... ale są ludzie którzy emanują szczęściem dzisiaj jesteś nim Ty Wandalu i oby tak zostało do następnego!

• Dobrze jest wycieczka z Donem sama przyjemność, mam nadzieje że po napisaniu tego posta zobaczę już lecące do mnie paliwko xD Udany dzień, oby cały był taki

• Ci kolesie to są niemożliwi pyskują i fuczą tak jakby zaraz mieli nas wszystkich zezłomować a prawda jest taka, że się pochowali po odległych galach jak szczury po kanałach bida z nędzą również z matematyką 927,87% w 2 RW

• To miało na celu wyłącznie upokorzenie was, maluczkich, przecież takiej ilości paliwa cały wasz sojusz łącznie nigdy nie widział, chyba że na skanach koniec pitu pitu w waszym stylu, teraz czas na BOSS style bez zbędnego płakania beksy