Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cesarz Lucyfer [BOSS] vs. Flota Imperialna [Zbusz] 1156.42% & Wandal [BOSS] vs. Flota Imperialna [Zbusz] 280.15%
Ezio - - Starcia Zibal
PostGraty Panowie, coś się dzieje jednak na + dla BOSS bo coś ostatnio ta passa... Rośnijcie w siłę i kolejnych owocnych życzę
-
***TOP 1 SOLO*** Cesarz Lucyfer [BOSS] vs. Ecepece 1513.65% ***TOP 1 SOLO***
Ezio - - Starcia Zibal
PostGratulacje Don nowego TOP Łan SOLO, ładnie pykło i gdybyś pozbierał śrubki byłoby pięknie ale jak to mówią - co ma wisieć nie utonie więc czekam teraz na odebranie tego co do Ciebie należy obrońcy jeszcze grubszego porfela, ale na chociażby WWF - można sobie kupić symboliczną Panterę Śnieżną i wspomóc ochronę pięknego gatunku zamiast nabijać portfele niemcom jak ostatni folksdojcz SzO Lucku i jak najszybszych turborecków!
-
york [HNNI] & Bastardo [HNNI] & Serko [HNNI] vs Mr McDonalds- 6086.07% TOP 2 ACS
Ezio - - Starcia Yildun
PostCytat od Aleksiu: „Może ja napisze bo Dwarf pewnie i tak się nie zjawi. Oddał konto 2 tyg temu. I to Ja przekazałem je dalej do Skilessa z uni 50. Kumpel wylądował w szpitalu po wypadku samochodowym i flota stała ale... no cóż... jak widać zawsze ma swoją teorie. Gratuluje podniety i całe szczęście że flota stała ale co to dla takiego gamera. Z tego co wiem konto do dzisiaj stoi puste bo tylko on ma passy. pozdro dla nAJLEPSZYCH Skiless wracaj do zdrowia! ” Konto oddawane było codziennie innej o…
-
OSAMA ODDAM [BOSS] vs. Bryntroll [ZLMRZ] & KrwiozerczaKaczuszka [ZLMRZ] - 877.02%
Ezio - - Starcia Zibal
PostJeżeli puszczasz komuś na szybko lotkę w układ i chcesz przy tym zachować element zaskoczenia, to sorry ale w momencie gdy pojawia się łysy elementu zaskoczenia już nie ma. Widzisz? Ty byś się lotu z planety nie spodziewał i olałbyś sprawę, to właśnie kolego jest strategia wojny, o której jak widać pojęcie masz blade. A ryzyko? czym jest życie bez ryzyka? do sklepu też w kasku wychodzisz bo jest 1 do 1 000 000 że Cie pierdzielnie PKS ? Jakoś Osama się tym nie przejmował choćby w ułamku % tego co…
-
OSAMA ODDAM [BOSS] vs. Bryntroll [ZLMRZ] & KrwiozerczaKaczuszka [ZLMRZ] - 877.02%
Ezio - - Starcia Zibal
Postszkoda Osama że wyszło jak wyszło... wiosna idzie, może to i lepiej do zobaczenia w sezonie! obrońcom graty
-
#23 Ledwo w progu, ale... Zysk jest jaki jest, ważne że jest, gęsi dobrze skubią flotę a i bunkier był nie mały Pozdrawiam nowych kompanów z sojuszu HARNAS! Dnia 05-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incognito [HARNAS] ________________________________________________ Mały transporter 3.852 Lekki myśliwiec 39.149 Krążownik 74 Okręt wojenny 158 Pancernik 567 _________________________________________ Obrońca Proconsul Beid ______________________________________________…
-
#2 Cesarz Lucyfer [BOSS] & Anakinra [BOSS] vs. Brzydki [SBW] 1047.43% TOP 1 SOLO & ACS
Ezio - - Starcia Zibal
PostJozef aka terror, czy wg Ciebie 5k x 20 a wiec 5% nawet, co liczy sie jako solo, to ile? Milion? 100k, a flota Lucka w tym starciu to wiecej niz 100k pktow [ciach] Kudeeee Lucek po raz 5ty graty, pyklo jak nie wiem, szkoda ze tak malo ropy mam dla Ciebie, ale bedzie wiecej! Top top i Anie wyslij koniecznie na 10k sond. Administrator Forum Toadie:Obraza i prowokacje
-
#2 Cesarz Lucyfer [BOSS] & Anakinra [BOSS] vs. Brzydki [SBW] 1047.43% TOP 1 SOLO & ACS
Ezio - - Starcia Zibal
PostStarcie JEST liczone jako ACS w momencie gdy wartość floty towarzysza lotu przekracza 10% wartości floty głównej, a w tym przypadku 5k sond = 5k pktów a Lucek... napewno więcej niż 50k EDIT: no tak, ale przecież lepiej nie lecieć i nie wykręcić 1k% niż dodać 5k sond weźcie się trolle wynurzcie z tych swoich jaskiń bo tlen do mózgów nie dochodzi Graty Lucek raz jeszcze, Ana Anaaaa to i tak Twoja zasługa
-
Ezio - - Starcia Zibal
PostGraty Don, skosiłeś gościa za pyskówki pięknie i w końcu jak na Wodza przystało świecisz przykładem Zysk powala na kolana jak na ten etap gry, szkoda że nie zebrane do końca i te 2 PC... ALE! ale i tak to wciąż kosmos Top na co tam chcesz i będzie full mobilność Obrońcy guzik z pentelką