Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od LionKong: „Wywioslowal bo jest widać bardziej ogarnięty od atakującego!!!! Taki niby lotnik a reckow nie zgral??? Ojjjjj I to nie ja jestem tym graczem dla jasności Wesołych Świąt dla Wszystkich ” to uni x3, skan lot bum gościu recki dogrywać to sobie możesz jak bd pmy robić Graty Salam, gwałt nawet niezły Ci wyszedł i dobrze że bez zaciążenia
-
Witam To starcie cieszy mnie po stokroć, bo na jakimś (mającym inne zdanie) słowackim graczu, który pewnie właśnie kończy rozwalać klawiaturę o monitor Podebrał coś złomu, niech ma na odbudowę Pozdrawiam RETRO i Buddy!!!! Jazda z Kokotem Dnia 29-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Halla Madrid [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 85 _________________________________________ Obrońca Geologist Sao __________________________________________…
-
SalamAlejkum [RETRO] vs. grusss [N N] & Czar Malin [N N] 4.39% - Nieudany postój
Ezio - - Starcia Aquarius
PostWpuściłeś obrońców w maliny heheh takie nietypowe STejki cieszą najbardziej szkoda tych recków ale cóż, odbijesz sobie czekam na więcej!
-
Jest 2 cyfrówka w końcu Pozdrawiam RETRO i Buddy!!! Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Halla Madrid [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 89 Okręt wojenny 10 _________________________________________ Obrońca Viceregent Retina ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 11 Krążownik 41 Recykler 8 Sonda szpiegowska 4 Wyrzutnia rakiet 20 Lekkie działo laserowe 23 Ciężkie dz…
-
Pozdrawiam RETRO i Buddy Dnia 28-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Halla Madrid [RETRO] ________________________________________________ Okręt wojenny 7 Krążownik 90 _________________________________________ Obrońca Lord Retry [Latex] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 11 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 28 Recykler 16 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor H…
-
Ktoś podpierdzielił 3 recki złomu, nie był to obrońca, więc mój detektor złodziei będzie krążyć po okolicy i odbiorę co moje Pozdrawiam RETRO i Buddy!!! Dnia 27-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Halla Madrid [RETRO] ________________________________________________ Krążownik 80 _________________________________________ Obrońca Revazin ________________________________________________ Mały transporter 37 Lekki myśliwiec 18 Ciężki myśliwiec 20 Krążownik 10 Sonda szpieg…
-
NB88 [D_T] & mateuszgg [D_T] & Yennefer [D_T] & K O [D_T] vs Sponsorem500plus [SMURFS] - 30,9 %
Ezio - - Starcia Aquarius
PostGratulacje, miał paść naszym łupem jednak nieoczekiwane moony pokrzyżowały niektórym plany Obrońca jedyne co pokazał na uni to to że jest noobem i ma dobrą pracę, fajnie że taki ktoś padł SzO co by było co złomować!
-
Tym razem wrzucam za Programiste Od ProgramujeToMam: Pozdrawiam 01 - oby tak dalej RETRO! Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProgramujeToMam [RETRO] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 56 Krążownik 34 Duży transporter 5 _________________________________________ Obrońca Zero Jedynkowy [ELITE] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 7 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 20 Recykler 7 Sonda szp…
-
Widmo [BOSS] & Wandal [BOSS] vs. Twoje Katharsis [Maniaki] ~ 752.49% part 2
Ezio - - Starcia Zibal
PostHeheh Panowie ładny ACS topcie na więcej latajek i bądźcie czujni